Joos…

Marmod heeft het ook al eens genoemd, ik noem het ook nog een keer. Elke keer ben ik zo onder de indruk van Josephine’s weblog die de laatste tijd over de vermissing van haar zoon Pieter gaat. Ik ben weer eens helemaal lam geslagen door haar verdriet, en natuurlijk ook die van de rest van het gezin, familie en vrienden. Zelfs ik zit te huilen… en ik ben “wildvreemd”. Ik voel al zoveel, wat voelen zij dan wel niet. Vreselijk, onvoorstelbaar. Josephine (Joos) is ook een nieuw weblog gestart.

Ik hoop elke dag op een wonder, elke dag op een berichtje dat…. ja wat…??? Iets… Mensen, wie dit leest… hoop mee… please…

pietpoefcontrast

Reacties:

heb net haar nieuwste stukje weer gelezen. kreeg er kippevel van!!!!!!
Margriet
Margriet – 14 02 09 – 20:09

Het is zo onvoorstelbaar verschrikkelijk. Zeker nu dit zo leesbaar en dus dichtbij is. Wetende dat Sis niet eens de enige huilende moeder is …. ik heb al een paar keer AmberAlert op mijn log proberen te plaatsen. Gisteren is het voor het eerst landelijk gebruikt en het kind is terecht! (Geen idee hoor of het door het alert kwam) Verder heb ik al die tijd al een kaarsje voor Sis en Pieter op mijn log ….. het mag en zal toch niet gebeuren dat ie er volgend jaar kerst nog staat??????
Marmod (Email) (URL) – 15 02 09 – 12:39

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*