Te mager?

Bladerend in oude damesbladen, ooit van mijn oma geweest, kwam ik in een Margriet uit 1954 deze advertentie tegen. Tegenwoordig zie je ze niet meer... en zeker niet in de damesbladen. te_mager --- Reacties:
Geweldig! Dat zie je inderdaad niet meer! Tegenwoordig is iedereen te dik of anorexiapatiënt als je de bladen moet geloven pffff! Leuk hoor dat je nog zo’n stapeltje tijdschriften hebt. Daar vind je vast veel in! Lea - 15 02 09 - 18:06 Oh wat leuk dat je nog van die oude bladen hebt. En ja, vroeger was alles beter hahhaha, toen ik jong was MOEST ik ook veel eten omdat ik graatje mager was. Tja vroeger ….. Marmod (Email) (URL) - 15 02 09 - 20:10
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://www.trompke.nl/weblog/?p=1138
Twitter
Visit Us
YouTube
YouTube
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: