GLEÐILEGA PÁSKA !

Van onze kennis uit IJsland, Þorleifur Geirsson, of Tolli zoals wij hem noemen, krijgen wij een paar keer per week een mailtje met een foto. Zo blijven wij een beetje kontakt houden met IJsland, ons favoriete vakantieland. Nu is het er nog koud en ligt er best wel veel sneeuw nog. Pas halverwege juni zijn alle wegen daar weer redelijk begaanbaar. Wij hadden graag onze vakantie weer in IJsland door willen brengen, maar helaas, dit jaar geen IJsland.
Tolli is een echte Friesland-fan. Hij heeft alle cd’s van Doede Bleeker en brengt zo nu en dan zijn vakantie in Friesland door. Of hij reist door IJsland met een zelfgefabriceerde 4×4 camper. Ook is Tolli gids. Je kunt uitstapjes regelen met hem en hij wijst je de leukste plekjes rond Borgarnes, zijn woonplaats aan de westkust van IJsland.

Tolli stuurde ons vandaag een foto van zijn kleinkind met paasei en de wens GLEÐILEGA PÁSKA! – gelukkig pasen!

Ook ik wens iedereen hele fijne paasdagen!

11.04.2009k2.

Reacties:

Sorry, een beetje laat, ik was eieren zoeken …..
Marmod – 15 04 09 – 10:38

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*