Caravan pimpen – slopen

Een hele klus. M'n handen al open en rugpijn. En wat heb ik gedaan? Nou, bijna niks, alleen de koelkast eruit, de ombouw ook. De halve deur eruit, die wordt gerepareerd, en nog wat sloopwerk. Kweet niet of ik het wel volhoud, maar heb er wel zin in. Eigenlijk wou ik het hele interieur wel slopen, maar dat zit er niet in. Alles zit vastgeniet vanaf de verkeerde kant dus. Wanneer ik dat er allemaal uittrek dan blijft er niks van het bakje over. Ik kijk gewoon niet al te ver vooruit nog. De basis van binnen wordt in ieder geval wit. De buitenkant wordt nog over nagedacht. Ik doe het rustig aan... DSC01986 DSC01984 DSC01985
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://www.trompke.nl/weblog/?p=1368
Twitter
Visit Us
YouTube
YouTube
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: