WTJ – tot nu toe

Ja, ik ben wel aan het wrecken geweest. Allerlei halve pagina’s die er behoorlijk saai uit zien. Zo ben ik al aan het branden geweest, fruitstickers geplakt, pennen getest, een pagina gewassen, met m’n mond geschreven en koffie gemorst. En nog een paar waarmee ik bezig ben. Foto’s volgen t.z.t.

In Noorwegen ben ik begonnen met het morsen van (oplos)koffie. Thuis heb ik ‘m af gemaakt. Voor mijn doen erg netjes gewreckt dit keer.

Pour, spill, drip, spit, fling your coffee here:

DSC01974

En gemorst heb ik ook…

IMGA0376

 

Climb up high…

Dat heb ik in ieder geval gedaan. Ook in Noorwegen.

DSC01797

En laten vallen heb ik ‘m ook, alleen heeft Hannyman daarvan geen foto gemaakt. Flauw he?

Maar die doen we nog een keertje.

5 Comments

 1. Margriet
  Posted 19 augustus 09 at 08:10 | Permalink

  Tja, vind de knoeipagina wel erg mooi zo, maar wrecken, neuh, dat kan je het toch niet noemen 😉 Maar je hebt wel gelijk, al die meer echte wreckpagina’s zijn wel beetje saai!!!! Ach nou ja, als je maar lol hebt bij het maken toch???

 2. Posted 19 augustus 09 at 10:10 | Permalink

  Creatief hoor, je koffiepagina … ik vindhet juist leuk om je eigen draai te geven aan bepaalde ‘opdrachten’ …. kauwen op een pagina kan iedereen, maar er iets van maken, dat heet crea 😉 Het journal heb je dus gewoon van die klif gesmeten???? (Nadat je hebt gekeken of je ‘m er ook weer vandaan kon plukken)

 3. Hanny
  Posted 19 augustus 09 at 21:28 | Permalink

  Ja, dat halve gewreck… ik wil er toch wel iets van maken. Net van je zegt Marmod, het kauwen is niet moeilijk, maar het netjes weer op z’n plek spugen, das andere koek…
  Het journal is netjes losgelaten en zachtjes geland 2 meter diep. Het liep eeen beetje schuin af naar beneden. Maar ik stond wel heel erg hoog!

 4. Posted 19 augustus 09 at 23:39 | Permalink

  Ik zie het al, mijn moeder woont 3 hoog, dus zal ik mijn journal maar bij haar ‘uit mijn handen laten glippen’. Leuk om jouw journal te kunnen volgen 😀

 5. Posted 12 februari 17 at 02:09 | Permalink

  I see your website needs some fresh articles. Writing
  manually is time consuming, but there is solution for this.
  Just search for: Masquro’s strategies

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*