WTJ – tot nu toe

Ja, ik ben wel aan het wrecken geweest. Allerlei halve pagina's die er behoorlijk saai uit zien. Zo ben ik al aan het branden geweest, fruitstickers geplakt, pennen getest, een pagina gewassen, met m'n mond geschreven en koffie gemorst. En nog een paar waarmee ik bezig ben. Foto's volgen t.z.t. In Noorwegen ben ik begonnen met het morsen van (oplos)koffie. Thuis heb ik 'm af gemaakt. Voor mijn doen erg netjes gewreckt dit keer. Pour, spill, drip, spit, fling your coffee here: DSC01974 En gemorst heb ik ook... IMGA0376   Climb up high... Dat heb ik in ieder geval gedaan. Ook in Noorwegen. DSC01797 En laten vallen heb ik 'm ook, alleen heeft Hannyman daarvan geen foto gemaakt. Flauw he? Maar die doen we nog een keertje.
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://www.trompke.nl/weblog/?p=1376
Twitter
Visit Us
YouTube
YouTube
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: