WTJ – Burn this page

Een tijdje geleden heb ik deze pagina ge"burn"d. Met een klein kaarsstompje. Aangestoken en afwachten maar. Nu doofde het kaarsje al een keertje, maar uiteindelijk kwam de fik erin. Toen de pagina flink begon te branden heb ik deze maar snel uitgeblazen. burnk De pagina heb ik geprobeerd op te leuken, maar ik had 'm dus beter helemaal op kunnen laten branden haha. Waarschijnlijk doe ik dat ook nog wel...  Heerlijk dat wrecken, eigenlijk ben ik veel te soft. Maar wanneer ik me teveel uit ga leven dan hou ik niks meer te wrecken over ben ik bang. burn2
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://www.trompke.nl/weblog/?p=1382
Twitter
Visit Us
YouTube
YouTube
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: