WTJ – Burn this page

Een tijdje geleden heb ik deze pagina ge”burn”d. Met een klein kaarsstompje. Aangestoken en afwachten maar. Nu doofde het kaarsje al een keertje, maar uiteindelijk kwam de fik erin. Toen de pagina flink begon te branden heb ik deze maar snel uitgeblazen.

burnk

De pagina heb ik geprobeerd op te leuken, maar ik had ‘m dus beter helemaal op kunnen laten branden haha. Waarschijnlijk doe ik dat ook nog wel…  Heerlijk dat wrecken, eigenlijk ben ik veel te soft. Maar wanneer ik me teveel uit ga leven dan hou ik niks meer te wrecken over ben ik bang.

burn2

5 Comments

 1. Margriet
  Posted 21 augustus 09 at 15:15 | Permalink

  leuk idee, met zo’n kaarsstompje!!!
  Ik heb eigenlijk wel zin om dat hele boek gewoon in de fik te steken, ben geloof ik beetje uitgewreckt en mooi maak ik het toch niet 😉

 2. Hanny
  Posted 21 augustus 09 at 15:40 | Permalink

  Nou, ik vind het nog steeds leuk hoor, maar ik ben zo verschrikkelijk kritisch en dat moet ik maar afleren wat het wrecken aangaat. Ik ga gewoon door! En ik heb er nog een….. Bewaar ik die voor “netjes” haha.

 3. Posted 21 augustus 09 at 23:31 | Permalink

  Nou, ik vind het een mooie geburnde page hoor 😀

 4. Posted 22 augustus 09 at 09:53 | Permalink

  Ik vind ‘m top!!!

 5. Posted 25 augustus 09 at 18:52 | Permalink

  Hij is super…ik heb mijn WTJ ook nog maar ik weet nu al dat ik het niet op een echte wreck manier zal doen….jij doet het op de Hanny manier, ik straks op de Linda manier 😉

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*