Caravan pimpen – 2

De sloop vordert langzaam. De keuken is er uit, de badkamer (haha) ook. Ik heb een gedeelte van de keukenkastjes laten zitten als basis voor een tafel. Alles zit muurvast met nieten dus ik laat een hoop zitten. Ook de kachel ben ik bang. Die doet niks meer, maar wanneer ik die ga slopen heb ik een groot gat in de vloer. En zo handig ben ik nu ook weer niet.

DSC00314

Ik heb besloten dat ik het in blauw/lila tinten ga proberen, en ik ga iets met lavendel doen. Vanmiddag ben ik naar de kringloop geweest en heb een paar leuke lijstjes en een stofje in blauw/lila tinten gescoord. Heb nog een oud krukje en een wit stoeltje. En nog een lichtblauw matje. Ik doe zo nu en dan een beetje en zit nu veel minder vaak achter die pc en floep ook eerder vermoeid mijn bed in. Morgen ga ik het een en ander in de grondverf zetten.

DSC00313

De foto’s zijn niet erg duidelijk helaas. Volgende keer neem ik ze weer met mijn toestel i.p.v. met mijn mobieltje.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*