Caravan pimpen – 2

De sloop vordert langzaam. De keuken is er uit, de badkamer (haha) ook. Ik heb een gedeelte van de keukenkastjes laten zitten als basis voor een tafel. Alles zit muurvast met nieten dus ik laat een hoop zitten. Ook de kachel ben ik bang. Die doet niks meer, maar wanneer ik die ga slopen heb ik een groot gat in de vloer. En zo handig ben ik nu ook weer niet.

DSC00314

Ik heb besloten dat ik het in blauw/lila tinten ga proberen, en ik ga iets met lavendel doen. Vanmiddag ben ik naar de kringloop geweest en heb een paar leuke lijstjes en een stofje in blauw/lila tinten gescoord. Heb nog een oud krukje en een wit stoeltje. En nog een lichtblauw matje. Ik doe zo nu en dan een beetje en zit nu veel minder vaak achter die pc en floep ook eerder vermoeid mijn bed in. Morgen ga ik het een en ander in de grondverf zetten.

DSC00313

De foto’s zijn niet erg duidelijk helaas. Volgende keer neem ik ze weer met mijn toestel i.p.v. met mijn mobieltje.

5 Comments

 1. Posted 21 augustus 09 at 23:30 | Permalink

  Spannend! Mooie kleuren, ben heel benieuwd hoe het verdergaat 🙂

 2. Posted 22 augustus 09 at 09:52 | Permalink

  Jeetje je bent al hartstikke ver! En je zet gewoon door. Leuk leuk leuk!!!

 3. Margriet
  Posted 22 augustus 09 at 10:35 | Permalink

  Het gaat goed Hanny en zie je, de ideeën voor het opbouwen komen ook al!!!!!! Ik kom snel weer een keertje kijken 😉

 4. Posted 25 augustus 09 at 18:53 | Permalink

  Wat een mooie kleuren heb je bedacht, het word vast super! Leuk dat je de voorgang hier laat zien kunnen we mee genieten van wat jouw plekje gaat worden.

 5. Posted 3 november 09 at 23:30 | Permalink

  Heel leuk 🙂

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*