Pivot WordPress

Ik heb de knoop doorgehakt en ga met dit weblog verder. Het was weer een heel gepuzzel maar daar hou ik wel van.  De layout is nog niet af en er zitten nog allerlei kleine foutjes hier en daar. Maar voor nu stop ik er eerst mee en ga zo nu en dan wat oneffenheidjes wegwerken. Pivot, waaronder mijn oude log draaide, sprong ietwat slordig met het archief om. Nu kan ik dat zelf veroorzaakt hebben, of een virus, maar het feit ligt er. Ook is inbreken blijkbaar niet al te moeilijk als je de boel niet goed dichtspijkerd. En daar heb ik niet zoveel kaas van gegeten. Het spijkeren dan 😉

WordPress heeft ingebouwde sleutels die alles blijkbaar veiliger maken. Bovendien worden nu alle gegevens in een database gestopt en kan ik eventueel die gegevens weer overzetten of hergebruiken of weetikveel. Het geeft mij een wat rustiger gevoel dat dat alles nu op de server in een doosje komt.

Mijn plakboek loopt ook op WordPress en dat gaat ook redelijk goed. Het puzzelen met nieuwe templates is ook een hobby en wanneer je twee soorten weblogs hebt dan wil ik nog wel eens in de war raken. Ook dat is een reden voor mij om over te stappen. Pivot is iets gemakkelijker te lay-outen, maar WordPress valt me niet tegen.

2 Comments

 1. Marmod
  Posted 2 juni 09 at 19:45 | Permalink

  Ja mijn log draait op Pivot, mijn gluebook op WordPress. WordPress is mooi strak vind ik .. layout is wel moeilijker aan te passen naar je eigen zin, maar er zijn zooooooooooveel WP templates online dat je er altijd wel 1 vind, die je je eigen kan maken met wat aanpassingen.

  Het blijft leuk, dat wisselen en puzzelen.

 2. admin
  Posted 2 juni 09 at 19:56 | Permalink

  Echt wel 😀 😀 😀
  Deze zag er ook heel anders uit 😉
  Ben nog steeds vanalles aan het proberen. De layout vliegt soms alle kanten op. Maar ik wil weten wat wat doet in de stylesheet. En dat zet ik er dan eventjes bij…

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*