De 1e envelop gekregen van Esther

Mijn eerste envelop is binnen!!! Wat is dat leuk zeg! En een prachtexemplaar van Esther. Ik vind 'm super! Mijn onderwerp is IJsland. Waarom IJsland. IJsland is al een aantal jaren het land waar wij heel graag naar toe gaan met vakantie. We trekken dan met ons 4x4 aangedreven camperbusje zoveel mogelijk de woestenij en de binnenlanden in om daar te genieten van de ruimte en pracht van dat schitterende land. IJs, hete bronnen, vulkanen, borrelende modderpoelen, weidse spoelvlaktes, gletsjers en ijsmeren... prachtig. Op mijn website over IJsland vind je gemaakte kiekjes van onze vakanties daar. Nu is het ons opgevallen dat veel mensen zich geen voorstelling van IJsland kunnen maken. Nu is er veel op internet te vinden maar in 2002 bijvoorbeeld nog helemaal niks eigenlijk. Het leek mij wel leuk om te zien wat jullie beeld of gedachten over IJsland zijn. Vandaar dit thema. En de envelop van Esther is dus op mijn deurmat gevallen. Heel erg bedankt! Ik geniet van dit ijzige exemplaar! IMGA0936 IMGA0933 IMGA0951
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://www.trompke.nl/weblog/?p=1405
Twitter
Visit Us
YouTube
YouTube
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: