De envelop gekregen van Julian

De tweede envelop is binnen! Een prachtexemplaar van Julian. Zijn kijk op IJsland vind ik erg leuk! En je hebt de spijker op zijn kop geslagen Julian, want wanneer we in IJsland zijn eten we veel te veel ijsjes! Bij elke tankbeurt – en dat zijn er nogal veel – kopen we weer een Magnum. Heerlijk! Alleen zeggen wij dat we dan “een pakje boter” eten, want dat eet je eigenlijk op, zoveel vet zit er in een Magnum!
 
Dit is de voorkant van de envelop, de vlag van IJsland! Ze zijn in Scandinavie en IJsland erg trots op hun vlag. Die komt dan ook bij allerlei gelegenheden buiten wapperen. Ook wij hebben een IJslands vlaggetje in onze camper hangen.
IMGA0012
En dan de achterkant van de envelop, Allerlei ijs compleet met ijscokar
IMGA0015
In de envelop zit een hele mooie ATC met daarop de beroemde Geisers!
De bekendste Geiser van IJsland heet Geysir. Daar zijn onze Geisers naar vernoemd. Deze Geysir spuit maar heel weinig meer. De grootste “spuiter” op IJsland heet Strokkur en spuit om de 10 minuten wel 30 m hoog soms! Erg mooi om te zien.
IMGA0016IMGA0018
Bedankt Julian! Ik ben ontzettend blij met deze prachtig gemaakte envelop en ATC!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*