Nieuwe maanduitdaging – september 2009

HerfstmandalaWeer tijd voor een creatieve maanduitdaging. De vakantie is voor de meesten weer voorbij dus kan er weer geknutseld worden 🙂

September, een maand vol prachtige warme kleuren, paddestoelen, fruit en vruchten en bakken vol bladeren. Ook een tijd om weer tot jezelf te komen en de dagelijkse “sleur” weer te leren waarderen. Tot jezelf komen gaat bij mij heel lekker met het maken van een mandala. Tekenen, knippen en plakken, naaien, stempelen, schilderen… maakt niet uit. Het is voor mij een soort van doodlen in de vorm van een circel. Je begint gewoon vanuit het midden en dan naar buiten. Niet teveel nadenken, gewoon doen.

Het thema voor september is dan ook herfst-mandala

Je kunt een afbeelding van je gemaakte mandela ook naar mij sturen. Dan plaats ik deze, met vermelding van je naam en eventuele link, bij de bijdrages op deze pagina.

2 Comments

  1. Posted 3 september 09 at 14:37 | Permalink

    Ow dit vind ik een leuke opdracht …. een bijelkaar geknipte mandela lijkt me leuk. (Ik heb de laatste vlop klaar dus weer zeeën van tijd ;-))

  2. Posted 3 september 09 at 17:13 | Permalink

    Leuk idee, en wellicht goed als ‘bezigheidstherapie’. Als ik er wat mee gedaan heb laat ik het je zeker weten 🙂

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*