Art journal – Basic

Zo voelde ik mij vandaag. Ik wilde van alles doen en meteen zakte ik als een pudding mijn bed weer in. Niet ziek hoor, alleen voelde ik mij kilo's zwaarder dan anders. Uiteindelijk ben ik toch opgestaan om 10 uur en ben langzaamaan begonnen met wat klusjes. De hele dag bezig geweest met wat een ander in 1 uurtje zou kunnen doen. Toen ben ik maar gaan zitten en heb mijn artjournal gepakt. Zonder plan ben ik begonnen en dit kwam er uiteindelijk uit. basic800 De creativiteit ben ik maar niet gaan zoeken want volgens mijn horoscoop was die vandaag niet aanwezig (haha). Ik heb geen eisen gesteld en ben gewoon gaan kwakken met verf, servetten en ander spul wat ik voorhanden had. Gedeeltelijk restverwerking dus. Het heeft wel wat. Het spreekt mij in ieder geval wel aan.
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://www.trompke.nl/weblog/?p=1438
Twitter
Visit Us
YouTube
YouTube
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: