Alweer…

“Je komt vanavond ook weer op TV” zegt Hannyman tegen me. Ik zeg “huh??”…  “Ja, alweer”, zegt ie…
Ik zit ‘m wat dom aan te kijken… “Nynke komt er weer op”, zegt Hannyman. “O”, zeg ik, en ik ga weer naar mijn toetsenbord.

Nynke, een film opgenomen in het jaar 2000. Via een oproep van een casting-bureau ben ik toen als figurante mee gaan doen aan deze film. Gewoon, voor de lol. Wilde dat wel eens meemaken. Eerst een dag kleding passen en andere info verzamelen en een week later een dag op locatie. Tig keer dezelfde scenes spelen, eten, drinken, weer tig keer dezelfde scenes spelen… Met een hele groep mensen de hele dag doorgebracht op de Friese klei. Ik moest zonder bril spelen dus zag ik ook nog niks en stond wat in het luchtledige enthousiast te zijn. En ja… ik kwam in beeld… 2x zelfs redelijk close. Alleen viel mijn kleine koppie niet zo op.�
Toen de film in premiere ging, gingen we met de hele familie naar de bioscoop, en tijdens de bewuste scenes zaten we op het puntje van de stoel. “Jaaaaaaaaaaaaa, ik zie je!!!!” “Waaaaaaaaaaaar????” “Ja, nu ben je weer weg….”  Gelukkig was daar de DVD en heb ik thuis beeldje voor beeldje bekeken. Om precies te zijn kwam ik 2x plm. 3 seconden in beeld.
Een echte filmster dus….

nynke

Gelukkig had ik met Piet P meer succes….

2 Comments

  1. Margriet
    Posted 8 september 09 at 22:37 | Permalink

    hahahahahahahahahahahaha!!!
    jammer, ik las het te laat 😉

  2. Posted 8 september 09 at 23:48 | Permalink

    Speld in een hooiberg, maar ik herken je lach!!!! Wel stoer hoor, jij in de film!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*