RR – Envelop van Jolande

Op het plakblog zijn we bezig met een "Round Robin" Wat dat inhoudt kun je daar lezen. Deze envelop heb ik ontvangen van Jolande. Een envelop die barstensvol zit met IJslandse recepten en daarbij de nodige drankjes zoals koffie en Brennivin, de IJslandse brandewijn. Op de voorkant van de envelop staan de kokkin met haar IJslandse kookboek en het recep van Kjötsúppa (vleessoep) met als achtergrond allemaal stukje bladzijden uit een boek. Lijkt me best lekker, de soep dan...  voorkant600 Op de achterkant 2 recepten, Fiskbollur (visbolletjes) en Epla-kryddsild (Haring-rode biet-appel sallade). achterkant600 In de envelop: De drankjes, verschillende soorten koffie. Daar zijn de IJslanders dol op en de welbekende, zeer gewilde Brennivin (IJslandse brandewijn) inhoud1500 en een prachtig receptenboekje met traditionele IJslandse specialiteiten waarvan ik gelukkig nooit heb hoeven proeven, laat staan eten... bljek...  Haaienvlees (heeft eerst maanden in de grond liggen rotten), Schapenkop (volledig met ogen maar zonder de wol ;-) ), Bloedpudding (mix van schapenbloed, meel, niervet en kruiden), een variatie op de bloedpudding met schapenlever i.p.v. schapenbloed, en stokvis. En de prachtige kaart met een heus IJslands elfje... inhoud2500 reccomp Dankjewel Jolande, ik ben erg blij met deze super lekkere IJslandse envelop!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://www.trompke.nl/weblog/?p=1459
Twitter
Visit Us
YouTube
YouTube
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: