Maanduitdaging oktober 2009

Goh… ik weet niks. Of eigenlijk wel, maar dan teveel en niks vind ik leuk. Het liefst heb ik een ingeving.. zo van…. eureka! Dat is het! Nee dus. Daarom tik  ik ook maar wat in de hoop dat er dan wel iets zal komen. Tik, tik, tik, tik…  Nee, ik wil niks met herfst, dat hebben we gehad. Regen… hm… druppels…..  Ja, druppels, dat lijkt me leuk. Weer lekker vaag en breed maar wel een uitdaging.

Drips

Maak iets met druppel(s).  Het mag er ook 1 zijn. Druppels verf (bijv. blazen, zie dit youtube-filmpje), de vorm van een druppel, een plaatje van druppels, een traan, regen, druppelfiguren, drup drup drup… Succes!

De bijdrages lun je me weer mailen of ik pluk ze van het Plakblog. Deze bijdrages komen dan hier te staan.

6 Comments

 1. Margriet
  Posted 1 oktober 09 at 07:26 | Permalink

  Druppels, pfffffffffffffff. Heb gelukkig nog een hele maand LOL

 2. Hanny
  Posted 1 oktober 09 at 08:22 | Permalink

  Ach joh… 1x proesten en je hebt al een achtergrondje….
  Trouwens… als je nu heel hard pfffffffffffff doet lukt het ook wel.

 3. Margriet
  Posted 1 oktober 09 at 08:32 | Permalink

  moet ik eerst wel wat verf in mn mond doen LOL

 4. Posted 1 oktober 09 at 16:47 | Permalink

  Ik ga meedoen, lijkt me leuk.

 5. Hanny
  Posted 1 oktober 09 at 16:52 | Permalink

  Jaaa, gezellig Aukje! Ben benieuwd 🙂

 6. Posted 1 oktober 09 at 20:39 | Permalink

  Ik heb er eentje gemaakt hoor, komt eraan.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*