Maanduitdaging oktober 2009

Goh… ik weet niks. Of eigenlijk wel, maar dan teveel en niks vind ik leuk. Het liefst heb ik een ingeving.. zo van…. eureka! Dat is het! Nee dus. Daarom tik  ik ook maar wat in de hoop dat er dan wel iets zal komen. Tik, tik, tik, tik…  Nee, ik wil niks met herfst, dat hebben we gehad. Regen… hm… druppels…..  Ja, druppels, dat lijkt me leuk. Weer lekker vaag en breed maar wel een uitdaging.

Drips

Maak iets met druppel(s).  Het mag er ook 1 zijn. Druppels verf (bijv. blazen, zie dit youtube-filmpje), de vorm van een druppel, een plaatje van druppels, een traan, regen, druppelfiguren, drup drup drup… Succes!

De bijdrages lun je me weer mailen of ik pluk ze van het Plakblog. Deze bijdrages komen dan hier te staan.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*