Art-journal, MU – druppel(s)

Ben meteen maar met de maanduitdaging begonnen. Het was even zoeken, maar dit staat nu in mijn Art-journal: druppel800 De basis is gemaakt met verf en gesso en een plaatje van een paraplu. Daaroverheen ook gesso en met een rietje paarse verdruppels geblazen. Druppelstempeltjes gemaakt en gestempeld in verschillende groottes met paars, wit en oker. Uit een oud leesboekje plaatjes geknipt. Van de dame een foamstempel gemaakt en in spiegelschrift afgedrukt met distress inkt en met een randje zwart. Hier en daar de achtergrond "vies" gemaakt met distress inkt. Een quote erbij (weet helaas niet meer van wie) en op de pagina doorzichtige druppeltjes genaaid met zwart garen. Deze kunnen op en neer bewegen en zitten aan zwarte draadjes.
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://www.trompke.nl/weblog/?p=1504
Twitter
Visit Us
YouTube
YouTube
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: