Maanduitdaging november

Onderwerpen genoeg voor november, maar ik wil geen oude man met een rode muts of mijter of iets wat daarmee te maken heeft. Wel vind ik het een tijd van “diepere gedachten”. (Nee, dat wordt het thema niet hoor. Dat is toch echt te vaag.) Een goed boek, lekker knutselen, muziekje… nou, zo kan ik nog wel even doorgaan. Ook is het voor mij een hectische, drukke tijd. En dat spreekt elkaar toch wel tegen vind ik. De kunst is om daar balans in te vinden. En dat vind ik nou bij november passen. Balans.

Het zoeken naar evenwicht, nadenken waar je nou eigenlijk mee bezig bent en vooral zoeken naar die balans tussen rede en gevoel. Dat “in de spiegel kijken” naar jezelf en vooral eerlijk tegen jezelf proberen te zijn. In november komt dat “balans-engeltje” altijd op mijn schouder zitten en maakt me duidelijk dat het weer tijd is..
En balans is meer… de weegschaal, die vervelende klus in januari als je een bedrijf hebt en wanneer je op een koordje danst is het ook geen overbodige luxe…

Bijdrages:

Marmod

Marmod

Hanny

Hanny

1 Comment

  1. Posted 1 november 08 at 21:01 | Permalink

    Gaan we diepzinnig doen …. ik ben het wel op het moment, helemaal in balans maar hoe ga ik dat vatten op papier? Ik ga denken, en dat is nou net jouw bedoeling geloof ik .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*