Art journal – transfers

Heb bij een paar pagina’s geprobeerd om transfers te maken met verschillende plaatjes en medium gel. Nou, het valt niet mee. Het is een kwestie van oefenen en geduld denk ik. Dat laatste is niet mijn sterkste punt.

Twee dubbele pagina’s heb ik gemaakt. Niet naar de zin, maar evengoed maaksels van mij. Op deze pagina’s staan diverse transferpogingen. De meesten niet meer zichtbaar omdat daar weer een laag overheen is gemeerd. Op het laatst had ik er genoeg van en ben gestopt met deze pogingen. Op naar de volgende pagina’s… ooit…

blarg800

kind800

2 Comments

 1. Posted 28 oktober 09 at 16:03 | Permalink

  Ik ga even in de herhaling want weet je wat ik vind. Ik vind ze super!!!!!! Dat je dat even goed duidelijk is!

 2. Margriet
  Posted 28 oktober 09 at 22:16 | Permalink

  Nou inderdaad!!!!! Ik vind ze ook prachtig!!!!!!
  Wou dat ik jouw talent had, of zelfs maar een beetje er van!!!!!

  Knuf!!!!!!!!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*