Maanduitdaging november 2009

forgetful1Ik wil er van tevoren eigenlijk nooit over nadenken, maar afgelopen nacht was ik er toch niet vrij van. Ik word vaak wakker ’s nachts en deze nacht schoot elke keer de MU door mijn hoofd. Niet zozeer dat ik bang was geen thema te vinden, maar omdat ik bang was om de MU zelf te vergeten. Want ik vergeet nogal wat de laatste jaartjes. En dan niet gewoon vergeten, nee echt compleet geheugen afgesloten. Zo erg zelfs dat ik een keer vergat naar mijn werk te gaan en ook de nodige verjaardagen, afspraken, mijn eigen trouwdatum en mijn leeftijd vergeet. Dat laatste heb ik een paar maanden op geoefend, dus dat zit er ingestampt.

Was al bijna de MU vergeten, maar gelukkig is er iemand die voortdurend gilt om uitdagingen en thema’s op plakgebied…. Margriet….. Bedankt! Zou dat een thema kunnen zijn? Vergeetachtig? Is wel erg vaag en abstract he? Toch lijkt het me wel leuk eigenlijk hahaha…. Durven we? Tuurlijk! Vergeetachtig…. dat is ‘m (moet ‘m zelf ook maken… zucht…)

Je bijdrage kun je me mailen of ik pluk ‘m van het plakblog. De bijdrages komen hier als thumbnail te staan, met een link naar je eigen pagina.

7 Comments

 1. Margriet
  Posted 1 november 09 at 17:36 | Permalink

  Chips, da’s inderdaad vaag. Denk dat ik hem maar gewoon vergeet, maar ja, wat plaats je dan op je weblog 😉
  Oh, vind dit echt wel een uitdaging hoor, ben blij dat het geen PQ is, nu heb ik tenminste even tijd LOL

 2. Posted 1 november 09 at 19:32 | Permalink

  Dat is een moeilijke!!!!

 3. Hanny
  Posted 1 november 09 at 19:46 | Permalink

  Ja… wat heb ik mezelf aangedaan…. :-S

 4. Posted 1 november 09 at 21:43 | Permalink

  Nah vaag …. jeetje en november heeft maar 30 dagen!!! (O) tekort, ik denk dat ik eerst maar een (C) neem en mijn (I) ga opsteken door te googlen, misschien dat dat inspiratie geeft :-O

 5. Hanny
  Posted 3 november 09 at 10:04 | Permalink

  Dankjewel Margriet voor je bijdrage! Hij staat er bij (Y) (P)

  http://www.trompke.nl/weblog/?page_id=1566

 6. Margriet
  Posted 3 november 09 at 14:48 | Permalink

  Graag gedaan hoor Hanny, ik vond hem leuk om te maken 🙂
  Oh, wat een leuk figuurtje!!! :-[

 7. Hanny
  Posted 3 november 09 at 21:15 | Permalink

  De mijne staat er nu ook 😀

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*