MU “Vergeetachtig”

Vandeweek kwam ik terecht op de webblog van Teesha Moore. En via daar op Youtube waar zij filmpjes heeft staan. Deze filmpjes heb ik allemaal bekeken en ik vond het zo leuk wat ze deed. Natuurlijk begint het dan meteen te kriebelen en heb ik mijn Art Journal gepakt. Had eigenlijk geen tijd ingepland, maar ontspanning moet er ook zijn toch?

Omdat de maanduitdaging er ook nog lag heb ik een poging gedaan om deze te maken met de technieken en op de manier zoals Teesha laat zien op Youtube.

vergeetachtig800

5 Comments

 1. Posted 3 november 09 at 21:27 | Permalink

  Oh het werd de plaQuest!! Haha, hartstikke goed is ie …. zoveel te zien en zo leuk gedaan! En zo snel ook. Het is net echt. Ik bedoel … zoals die andere artists on line waarvan je denkt, wat doet zij wat ik niet kan 😉 JIJ kan het!

  En wat vond je van deze techniek … worden het er meer? Ik heb vanavond 2 pagina’s bewerkt. Vind het vrolijk om te doen. Morgen ga ik verder met het ‘pen work’ en dan is het wachten op de aflevering Text

 2. Hanny
  Posted 3 november 09 at 21:35 | Permalink

  Van mij mag je er een PlaQuest van maken hoor, in december! Compleet met eigengemaakt journal. Dit is maar een probeersel en omdat ik graag twee vliegen in 1 klap wil eh… klappen, heb ik mijn MU maar genomen als thema. (H)
  Ik vind het heel leuk om te doen. Alleen in tijdschriften neuzen is niet zo mijn ding. Heb ik het geduld niet voor. :-S Zo heb ik me suf gezocht om brillen. En printjes van internet wilde ik nu niet gebruiken.
  Ik ga zeker nog meer maken op deze manier en misschien met meerdere techniekjes erbij. Servetjes, stempels, kwakkwak… het kan en mag allemaal…. heeeeerlijk!!!! (L)
  Ik wacht ook met ongeduld op de volgende videootjes…

 3. Margriet
  Posted 3 november 09 at 23:27 | Permalink

  Oh, hij is prachtig Hanny, ik vind die brillen echt een geweldige vondst!!!! Potverdrie, jij kan het wel hoor (Y)

 4. Posted 2 december 09 at 12:11 | Permalink

  Ik ben super trots op mijn bijdrage aan November hahahha ….

 5. Margriet
  Posted 2 december 09 at 19:00 | Permalink

  Is ook wel een hele speciale bijdrage 😛

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*