Art journal – Dagboek

Had vandaag geen tijd maar kon het niet laten. Verslavend dus dat geplak. Afgelopen weken ben ik een aantal keren aan het experimenteren geweest met achtergrondtechnieken. Lekker knoeien met was en een strijkijzer, alcohol en inkt, reliefstiften, transfers... noem maar op. Deze kladblaadjes heb ik niet weggegooid en nu gebruikt bij deze pagina's. Heb hiervan stroken gescheurd en als kader gebruikt. Verder weer uit tijdschriften de plaatjes verzameld. Opgeleukt met krijt, verf, gelpennen, en dit is het geworden. dagboek800
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://www.trompke.nl/weblog/?p=1573
Twitter
Visit Us
YouTube
YouTube
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: