55+

DSC02247Gisteren werd ik 55 en vandaag 55+

Ik heb een nieuw etiketje opgeplakt gekregen. Vind het eigenlijk best leuk klinken… 55plus. Net alsof je ietsjes extra hebt.  Maar goed, genoeg gezever. Ik zou eigenlijk niks hier neerzetten over mijn verjaardag. Ben helemaal niet zo dol op dat soort dagen. Maar toch heb ik heel erg genoten van de mensen die mij met een bezoekje vereerden. Had dit keer niet het gevoel dat het een verplicht nummer was. Ze kwamen allemaal met blijde gezichten en hadden er zin in. Ik voelde mij erg geliefd deze dagen, zoveel warmte en spontaniteit. Dat doet een mens goed!

Tuurlijk ook kadootjes gekregen. Kaarten, bloemen, mooie boeken (verhalen van Happinez, Journal van Kristine & Joyce Atkinson, Taking Flight van Kelly Rae Roberts), tekeningen, knutselmateriaal en -gereedschap, onderzetters (met foto’s van de kleinkids erop), een waar kunstwerkje van M-tje, contanten vrij te besteden, 10 tandenstokers en een halve knijper*.

Nog een jaartje, dan ben ik weer jarig… jippie!!!!

*Kleindochter Hanny (7) verzamelt allerlei materialen voor mij voor mijn geknutsel. Ze komt soms met de vreemdste dingen en ideeen. Erg leuk 😀

10 Comments

 1. Posted 9 november 09 at 20:19 | Permalink

  5 keer gek, da’s een mijlpaal 😉
  van harte gefelciteerd met je 55 + 1 en dat je een grote dame mag blijven (F)

 2. Margriet
  Posted 9 november 09 at 20:20 | Permalink

  Vond het heel fijn om deel uit te maken van deze fijne dag 😉
  Knuf!!!!!!!!

 3. Margriet
  Posted 9 november 09 at 20:21 | Permalink

  Ieks, want een eng knipoogje!!!!!!!!!!!!!!! Doe maar net of deze er staat!! 🙂

 4. Margriet
  Posted 9 november 09 at 20:34 | Permalink

  Je loopt wel een uurtje voor Hanny!!!!!!!! 😛 (O)

 5. Hanny
  Posted 9 november 09 at 20:59 | Permalink

  Ooooo….. 55++ dusss
  Bedankt, zal er een uurtje af halen (H)

 6. Posted 9 november 09 at 21:01 | Permalink

  De tandenstokers en de halve knijper willen we natuurlijk wel terug zien ergens Beppe!

 7. Posted 9 november 09 at 21:03 | Permalink

  Oh en je hebt ook het Journal ….. zelf stiekum besteld voor je verjaardag en daarna blij verrast uitgepakt??? (H)

 8. Margriet
  Posted 9 november 09 at 21:08 | Permalink

  Zo doe ik het wel altijd Marmodje 😉

 9. Hanny
  Posted 9 november 09 at 21:17 | Permalink

  Het journal en het boek van Kelly komen pas in de loop van deze week ;-(
  Mijn schoondochter belde mij net toen ik op Bol.com bezig was en heb het toen maar overgedragen 😛

 10. Posted 9 november 09 at 22:16 | Permalink

  Zo oud en wijs wil ik ook later worden 😛

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*