55+

DSC02247Gisteren werd ik 55 en vandaag 55+

Ik heb een nieuw etiketje opgeplakt gekregen. Vind het eigenlijk best leuk klinken… 55plus. Net alsof je ietsjes extra hebt.  Maar goed, genoeg gezever. Ik zou eigenlijk niks hier neerzetten over mijn verjaardag. Ben helemaal niet zo dol op dat soort dagen. Maar toch heb ik heel erg genoten van de mensen die mij met een bezoekje vereerden. Had dit keer niet het gevoel dat het een verplicht nummer was. Ze kwamen allemaal met blijde gezichten en hadden er zin in. Ik voelde mij erg geliefd deze dagen, zoveel warmte en spontaniteit. Dat doet een mens goed!

Tuurlijk ook kadootjes gekregen. Kaarten, bloemen, mooie boeken (verhalen van Happinez, Journal van Kristine & Joyce Atkinson, Taking Flight van Kelly Rae Roberts), tekeningen, knutselmateriaal en -gereedschap, onderzetters (met foto’s van de kleinkids erop), een waar kunstwerkje van M-tje, contanten vrij te besteden, 10 tandenstokers en een halve knijper*.

Nog een jaartje, dan ben ik weer jarig… jippie!!!!

*Kleindochter Hanny (7) verzamelt allerlei materialen voor mij voor mijn geknutsel. Ze komt soms met de vreemdste dingen en ideeen. Erg leuk 😀

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*