Dwarsligger

dwarsligger-naast-ipod-of-iphoneNee, ik niet hoor… Dat is de naam van weer wat nieuws. Een boekvorm…

Ik ga 19 december samen met Hannyman met het vliegtuig naar Noorwegen. Veel bagage kunnen we dan niet meenemen en eigenlijk wilde ik toch een stapel boeken onder mijn Noorse kussen. “E-books” is niet zo mijn ding al zou dat wel een oplossing zijn. Misschien is de “dwarsligger” een optie, al zullen nog niet zoveel verschillende uitgaves zijn. Ff googlen en informeren bij de biep dus….

1 Comment

  1. Posted 11 november 09 at 12:43 | Permalink

    Grappig. Moet je maar verzinnen. Ik ga voor Calimiteitenleer voor gevordende … al is het alleen al om de kaft (maar het verhaal lijkt me ook intrigerend)

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*