Ik ben erg!

trouwdagVanmorgen werd ik zachtjes gewekt door Hannyman. Met een brede glimlach en een dienblad vol met lekkers stond hij naast ons bed. Ik helemaal verbaasd en onnozel kijkend.... "Eh... ojee... help? Is het vandaag onze trouwdag?"  Ja dus.... Kijk, daar ben ik dus heel erg onattent in. Ik vergeet zulke dingen. Vroeger stond ik kwaad stofzuigend of afwassend mijn (1e, nu ex) man verwijtend aan te kijken wanneer hij zoiets vergat. Nu vergeet ik zelfs dat ik getrouwd ben. Alweer 3 jaar! Jaaaa.... knap he? Ik tref het maar met zo'n lieve attente Hannyman!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://www.trompke.nl/weblog/?p=1606
Twitter
Visit Us
YouTube
YouTube
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: