MU “Decemberzegel(s)” Het begin

DSC02358

De eerste 7 zegels van mijn ‘MU december’ zitten ingeplakt. 2 December ben ik ermee begonnen en ik blijf tot nu toe aardig bij. Dat is namelijk niet mijn sterkste punt. Vind het best moeilijk om elke dag een zegel te bedenken. Ik ben laat met plaatsen omdat ik op dit moment scannen teveel gedoe vind en foto’s altijd slecht lukken. Dit keer heb ik toch maar foto’s gemaakt.
De decemberzegels plak ik op mijn laatste pagina in mijn “Musing” artjournal. Wel toepasselijk vind ik zelf. Van elke dag probeer ik een zegel te maken met daarop iets wat voor mijn met die dag te maken heeft. Of ik het vol kan houden… we zien wel… Margriet kwam met dit leuke idee van dagboekzegels.

1 december

Dzegel01

Die nacht, eigenlijk 2, werden we de hele nacht wakkergehouden door een verdwaalde haan, die dus de hele nacht doorkraaide. Last van het volle maantje denk ik. Hij kraait nog steeds, maar nu netjes om een uur of 6 ’s ochtends…

2 december

Dzegel02Eindelijk klaar met de filmmontages waar ik weken mee bezig ben geweest. Had de hele huwelijksdag van dit bruidspaar gefilmd en dat moest netjes geknipt, geplakt en betiteld worden en op DVD gezet.
De 3 DVD’s worden nu “gekeurd”. Na goedkeuring ben ik pas echt klaar.

3 december

Dzegel03Deze dag bezig geweest met de financien van onze toneelvereniging. Was ietwat achterop en alles werd netjes bijgewerkt en nagekeken. Mijn dochter en ik hebben samen een draaiboek inelkaar gedraaid en ons voorbereid op de ledenvergadering. Deze vergadering was ’s avonds.

4 december

Dzegel04

Ik kreeg een bestelling voor 1000 gele zonneponsfiguurtjes.
Nou, ik ben dus aan het ponsen gegaan. Eerlijk is eerlijk, 1000 heb ik nog niet gedaan.
Moet er nog een paar…

5 december

Dzegel05Had die domme Sinterklaas een zak met kadootjes bij ons neergezet… En ze waren niet eens voor ons maar voor onze kleinkinderen. Heel brutaal zijn we die zak dus maar gaan brengen naar de juiste plek en zijn daar de hele avond blijven plakken. Leuke spelletjes gedaan, gesnoept en gelachen….

6 december

Dzegel06Vandaag nog een zakje met foutief bezorgde kadootjes naar Leusden gebracht. Via een klein omweggetje (Elburg), we waren ietwat te vroeg, kwamen we half twee aan in Leusden. Daar hebben we nogmaals “pakjesavond” gevierd met Emma, onze jongste kleindochter. Ik heb daar een heerlijke chocoladeletter aan overgehouden. De letter B van (beppe) Hanny 🙂

7 december

Dzegel07Alle sporen van de Sint zijn nu weg. Op een klein stukje pakpapier na… In de winkels werden de schappen met Sint-artikelen leeggeruimd… Hij is exit…

Hohoho en daar hoor ik de belletjes van… tja… eigenlijk is het dezelfde man, Santa Claus, alleen met een ander pakje aan…

4 Comments

 1. Posted 7 december 09 at 22:40 | Permalink

  wat is dit leuk! Wat een leuk idee ook. (Y)

 2. Posted 7 december 09 at 22:49 | Permalink

  Oh wat mooi zo, op de gave ‘kwak’tergrond. De zegels zijn ook echt goed gedaan, Leuk ook dat ze verschillende maten hebben. Je gaat goed!!!!

  Nou ja, weer vol lof zoals je ziet …

 3. Margriet
  Posted 8 december 09 at 07:44 | Permalink

  Jaaa, leuk dat je ze laat zien, was al zo nieuwsgierig 🙂
  Ze zijn leuk Hanny en ik hoop dat je het vol houdt, want 2 pagina’s vol zegels staat natuurlijk wel heel erg leuk!!! Moet je dus in Noorwegen er ook mee bezig 😛 Krijgen we 10 zegels met sneeuw denk ik 😀

 4. Margriet
  Posted 8 december 09 at 07:57 | Permalink

  1000 zonnetjes is best wel veel trouwens 😛
  Laat je je zegels ook nog op het PB zien???

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*