Art journal – PlaQuest “Poezie”

Een paar weken terug was het thema van de PlaQuest  “Poezie”. Nu kreeg ik plots weer zin om even creatief te zijn en dit is het resultaat.

poesie800

Met poesie-plaatjes, een paar oude pagina’s, behangstempels, servetten, een kantje en een papieren bloemetje heb ik geprobeerd een zoetige pagina te maken. Ook heb ik een poging gedaan om “ouderwets” wat fake-tekst te schrijven en dat is redelijk gelukt. Grote krullen, goed schuin en eindigen in niks. Scheelt de aanschaf van een stempel 🙂

4 Comments

 1. Margriet
  Posted 12 december 09 at 11:34 | Permalink

  wauw, wat is ie weer mooi!! 😀
  Wat heb je nou zelf geschreven???? Denk dat ik toch maar zo’n stempel aanschaf 😉

 2. Hanny
  Posted 12 december 09 at 11:44 | Permalink

  Nou, dat is wel duidelijk wat ik geschreven heb dus hahaha… Ja M. Koop maar een stempel 😛

 3. Margriet
  Posted 12 december 09 at 11:52 | Permalink

  Nou, bedoelde het als compliment, ik zie niet wat jij geschreven hebt en wat oude pagina’s zijn , hahahahahahaha, en met dat ik beter een stempel kan kopen bedoel ik dus dat ik zo schrijven echt nooit voor elkaar zal krijgen LOL
  Maar hoe dan ook, denk dat die stempel er toch maar moet komen 😛

 4. Anne
  Posted 8 augustus 10 at 11:01 | Permalink

  Echt gaaf hoor! ik vind de kleuren echt heel mooi bij elkaar.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*