MU “Decemberzegel(s)” 15, 16, 17 en 18

De laatsten die ik vanaf mijn pc thuis op dit blog zet. Ik hoop de volgende serie vanuit Saetervika te kunnen plaatsen. Morgen gaan we weg... Hannyzegels16171819600 Sorry, heb zegels 15 en 16, 17 en 18 verwisseld op de scanner. Beetje verkeerd-om gedacht... Zegel 15: Het foldertje lag zo eenzaam maar schreeuwend tussen het stapeltje kerstkaarten op de deurmat... Zegel 16: Heerlijk snoepend van de zoete zwart op wit een begin gemaakt met het ponsen van 1400 figuurtjes. Zegel 17: De enige echte witte zegel! Wat wil je ook met 30 cm sneeuw voor de deur... Zegel 18: Oooo, die laatste loodjes... 20x de koffer in en uitpakken omdat ik telkens vergeet wat erin zit. Lijstjes? Jahoor, teveel.... Geheugen? Neehoor, te weinig... Maar het komt goed... natuurlijk komt het goed... Tot zover zitten ze in mijn Art journal geplakt. Even een tussenstand-kiekje. Het zijn de laatste pagina's, vandaar de dikke bolling tussen de beide pagina's. Kon het er maar net op krijgen... Hannyzegelshelft800
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://www.trompke.nl/weblog/?p=1652
Twitter
Visit Us
YouTube
YouTube
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: