Saetervika, 25-12-2009

DSC02556Vandaag is Hannyman jarig. Een heus kerstkindje dus. Nou ja, kindje is ie niet meer. Hij is nu 50. "Op de helft" zeggen wij dan heel optimistisch. Eigenlijk was het een dag zoals alle andere dagen. Hier dan. Thuis zou het anders geweest zijn. Het enige verschil was dat er een paar telefoontjes zijn geweest en kwamen er verschillende felicitaties electronisch binnenvallen. En dat in de middle of nowhere. De techniek staat voor niets. Verder heb ik zo nu en dan geroepen dat ie jarig was. Anders waren we het vast vergeten in de loop van de dag. We hebben niet zoveel gedaan eigenlijk. Beestjes verzorgd en uitgelaten, geluierd, TV en een filmpje gekeken en ik heb nog even geknutseld, een kerstkindje geplakt. Herman de papagaai doet pogingen Jingle Bells te fluiten. Echt lachen is dat. Hannyman wordt een beetje simpel van ons gefluit. Hoewel hij zo nu en dan ook een poging doet. Nou, kun je nagaan hoe gezellig het hier is met drie vals fluitende wezens. Morgen is het 2e kerstdag. Dan ga ik een poging ondernemen om een cake/taart te bakken. Voor de visite die 3e kerstdag gaat komen. Morgen wordt hier ook weer sneeuw en harde wind verwacht, gooi je dat bijelkaar dan krijg je een soort van sneeuwstorm.... Gelukkig hebben we genoeg hout voor het kacheltje...
gotjulaf
God jul!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://www.trompke.nl/weblog/?p=1680
Twitter
Visit Us
YouTube
YouTube
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: