Saetervika, 25-12-2009

DSC02556Vandaag is Hannyman jarig. Een heus kerstkindje dus. Nou ja, kindje is ie niet meer. Hij is nu 50. “Op de helft” zeggen wij dan heel optimistisch. Eigenlijk was het een dag zoals alle andere dagen. Hier dan. Thuis zou het anders geweest zijn. Het enige verschil was dat er een paar telefoontjes zijn geweest en kwamen er verschillende felicitaties electronisch binnenvallen. En dat in de middle of nowhere. De techniek staat voor niets.

Verder heb ik zo nu en dan geroepen dat ie jarig was. Anders waren we het vast vergeten in de loop van de dag. We hebben niet zoveel gedaan eigenlijk. Beestjes verzorgd en uitgelaten, geluierd, TV en een filmpje gekeken en ik heb nog even geknutseld, een kerstkindje geplakt. Herman de papagaai doet pogingen Jingle Bells te fluiten. Echt lachen is dat. Hannyman wordt een beetje simpel van ons gefluit. Hoewel hij zo nu en dan ook een poging doet. Nou, kun je nagaan hoe gezellig het hier is met drie vals fluitende wezens.
Morgen is het 2e kerstdag. Dan ga ik een poging ondernemen om een cake/taart te bakken. Voor de visite die 3e kerstdag gaat komen. Morgen wordt hier ook weer sneeuw en harde wind verwacht, gooi je dat bijelkaar dan krijg je een soort van sneeuwstorm…. Gelukkig hebben we genoeg hout voor het kacheltje…

gotjulaf

God jul!

4 Comments

 1. Posted 26 december 09 at 00:14 | Permalink

  Oh wat een mooie journal-pagina! Morgen flink bakken, door fluiten en door stoken, dan kan jullie niets gebeuren!

 2. Margriet
  Posted 26 december 09 at 09:05 | Permalink

  Het lijkt me een perfecte verjaardag als ik heel eerlijk ben 🙂

  Wat een prachtige pagina heb je gemaakt en dat aan dat kindertafeltje????? Jij bent ook gewoon niet tegen te houden LOL

  Dikke knuf, Margriet

 3. Kootje
  Posted 26 december 09 at 10:33 | Permalink

  Heerlijk zo’n verjaardag in de verte! Nog gefeliciteerd! Mooi plaatje heb je gemaakt, dus vandaag aan de cake? Succes en fijne 2e kerstdag 😉

 4. Posted 26 december 09 at 22:43 | Permalink

  de taart lijkt goed dus ik denk dat hij wel smaakt.
  groetjes siemie

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*