Saetervika, 26-12-2009

DSC02634Ben nog maar net wakker en op gang gekomen wordt het alweer donker. De voorspelde sneeuw is nog niet in zicht. Wel waait het behoorlijk, maar dat doet het hier meestal aan de kust.

Vandaag een “proefcake” gebakken. “Proef” in de dubbele zin des woords. Hij heeft iets te lang in de oven gezeten maar ziet er redelijk uit en smaakt heerlijk. De grootste helft is al op ;-). Morgen bak ik de tweede en gooi er een dot slagroom in en op en chocolaatjes erop. Lijkt het tenminste op een taart hoop ik.

De printer deed het hier niet, inkt op… Maar hoera…, hij kan ook scannen en daar heeft ie geen inkt voor nodig. Snel de benodigde drivers en software gedownload en het scannen lukt prima. Kan ik in ieder geval met mijn kunstwerkjes pronken. Ik krijg helemaal de smaak weer te pakken. Met de weinige foldertjes en meegenomen servetjes en wat achtergrondmateriaal kom ik een heel eind. Deze is ook een beetje zoetjes, maar wat wil je ook met al die kerstfolders…
Mijn journalpagina voor vandaag:

geluk800

4 Comments

 1. Posted 26 december 09 at 16:21 | Permalink

  Ohhh vind je een kei. Weer zo’n mooie ‘diepe’ pagina.

  Haha, die malle papegaaien op de achtergrond. En die cake … je weet dat je meer betaald voor de vliegreis terug bij overgewicht???

 2. Hanny
  Posted 26 december 09 at 16:34 | Permalink

  Ja, die “diepzinnigheid” is jouw schuld he? Komt door jouw kerstwens…
  http://www.marmod.nl/?p=3143

  En Herman en Sjaak lusten de cake ook wel!

 3. Margriet
  Posted 26 december 09 at 20:59 | Permalink

  jakkie Marmod, ze doet het weer!!!!!
  Je pagina is prachtig Hanny en de cake ziet er heerlijk uit!!!!!

  Knuf!!!

 4. Posted 27 december 09 at 18:25 | Permalink

  Ja ik hoopte ook dat we even geen last van d’r hadden met anderhalve krant als materiaal, maar helaas .. ze laat ons ook op zo’n afstand weer kwijlen (en dat komt niet door de cake)

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*