Saetervika, 26-12-2009

DSC02634Ben nog maar net wakker en op gang gekomen wordt het alweer donker. De voorspelde sneeuw is nog niet in zicht. Wel waait het behoorlijk, maar dat doet het hier meestal aan de kust.

Vandaag een “proefcake” gebakken. “Proef” in de dubbele zin des woords. Hij heeft iets te lang in de oven gezeten maar ziet er redelijk uit en smaakt heerlijk. De grootste helft is al op ;-). Morgen bak ik de tweede en gooi er een dot slagroom in en op en chocolaatjes erop. Lijkt het tenminste op een taart hoop ik.

De printer deed het hier niet, inkt op… Maar hoera…, hij kan ook scannen en daar heeft ie geen inkt voor nodig. Snel de benodigde drivers en software gedownload en het scannen lukt prima. Kan ik in ieder geval met mijn kunstwerkjes pronken. Ik krijg helemaal de smaak weer te pakken. Met de weinige foldertjes en meegenomen servetjes en wat achtergrondmateriaal kom ik een heel eind. Deze is ook een beetje zoetjes, maar wat wil je ook met al die kerstfolders…
Mijn journalpagina voor vandaag:

geluk800

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*