Saetervika, 28-12-2009

DSC02669bEen beetje heimwee naar huis heb ik wel. Maar als ik dan naar buiten kijk vergeet ik dat ook weer snel. Het is hier zo stil en zo wit. Vanmorgen is er weer wat sneeuw gevallen. Bevroren sneeuw eigenlijk. Heel raar spul. Het zijn geen hagels en het is ook geen ijzel. De bewolking trekt ietwat weg. De lucht verandert hier voortdurend en het blijft een wonderlijk schouwspel. We zitten op de eerste rang wat dat aangaat. Nu hangt er een grijze bewolking met daaronder een strook diepblauw. Dan zie je de zee en de sneeuw. In de zee liggen een paar besneeuwde eilandjes. Dit zie ik allemaal vanuit het raam naast mijn laptop. Wonderlijk. Weg is de heimwee naar ons kikkerlandje… even dan…

huis

4 Comments

 1. Margriet
  Posted 29 december 09 at 12:07 | Permalink

  Oh, word er een beetje emo van ;-(

  Maar wat een mooie lucht weer!!! Wat zit je toch op een mooi plekje!! Nog eventjes meis, dan kom je al weer thuis bij je familie 🙂 Probeer er nog maar even van te genieten!!! Je kwakken en plakken gaat wel weer supergeweldig!!!! Nooit gedacht at een pagina over ons kikkerlandje zo mooi kon zijn, maar ja, door jou gemaakt kan het ook haast niet anders (Y)

  Knuffie!!!!

 2. Margriet
  Posted 29 december 09 at 12:13 | Permalink

  :-O sjips, vergeten hokje aan te vinken, bij deze dus…………….

 3. Hanny
  Posted 29 december 09 at 12:26 | Permalink

  Het is ook een prachtig plekje. En die heimwee valt ook wel mee hoor. 4 Januari zijn we alweer thuis en dat duurt niet zo lang meer. En ik vermaak mij hier prima!

 4. Margriet
  Posted 29 december 09 at 12:31 | Permalink

  Ach, en zolang dat beetje heimwee dit soort mooi pagina’s oplevert, is er toch ook niks ergs aan????????
  Waar zouden we zijn zonder emoties…………………..onze “art” zou er een stuk saaier door worden denk ik 😉

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*