Saetervika, 28-12-2009

DSC02669bEen beetje heimwee naar huis heb ik wel. Maar als ik dan naar buiten kijk vergeet ik dat ook weer snel. Het is hier zo stil en zo wit. Vanmorgen is er weer wat sneeuw gevallen. Bevroren sneeuw eigenlijk. Heel raar spul. Het zijn geen hagels en het is ook geen ijzel. De bewolking trekt ietwat weg. De lucht verandert hier voortdurend en het blijft een wonderlijk schouwspel. We zitten op de eerste rang wat dat aangaat. Nu hangt er een grijze bewolking met daaronder een strook diepblauw. Dan zie je de zee en de sneeuw. In de zee liggen een paar besneeuwde eilandjes. Dit zie ik allemaal vanuit het raam naast mijn laptop. Wonderlijk. Weg is de heimwee naar ons kikkerlandje… even dan…

huis

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*