Saetervika, 28-12-2009 (2)

Ik ben er nog niet uit geweest vandaag. Zou ik eigenlijk wel moeten doen, is wel even gezond en mooi natuurlijk. Maar op de een of andere manier zit ik op de stoel vastgeplakt. Ik knutsel maar zo’n beetje. Leer wat toneelteksten en fluit wat met Herman en Sjaak. Hannyman is naar de bijeenkomst in het clubgebouw. Ik niet dus. Die lijm op de stoel is erg sterk. Gizmo de hond is ook een beetje zielig. Is Hannyman zomaar vertrokken zonder hem…
Het is nog steeds prachtig buiten, het schemert alweer. Ik ga zo ook maar even de boots van Petra aantrekken. Mijn geitenwollen sokken heb ik wel mee, maar mijn eigen laarsjes niet.

Maar eerst nog een bakje koffie…

koffie

12 Comments

 1. Margriet
  Posted 29 december 09 at 15:28 | Permalink

  Whaaaaaaaaaaaaaaaaa, weer zo’n mooie!!! Je schudt ze op het moment gewoon uit je mouw volgens mij 😉
  En hij is nog grappig ook 😛

 2. Margriet
  Posted 29 december 09 at 15:31 | Permalink

  verdorie, weer dat vakje vergeten :-S

  je hoeft toch niet elke dag naar buiten??? Ik sla ook wel eens een dagje over, mijn kwakbroek is vandaag nog niet uit geweest hoor 😀
  Ben ook lekker met lijm en gesso aan het knoeien trouwens!!!

 3. Hanny
  Posted 29 december 09 at 15:34 | Permalink

  Ja heerlijk he, dat geknoei!
  Maar ik moet er eigenlijk wel uit hoor, gisteren heb ik ook al de hele dag binnen gezeten. Ik wordt daar altijd een beetje down van. Na een wandelingetje ben ik dan weer vrolijk. En we zijn hier maar zo kort en binnen zitten kan ik thuis ook wel…

 4. Margriet
  Posted 29 december 09 at 15:37 | Permalink

  Bou hup, laarzen aan en wandelen dan!!! André is ook net de deur uitgewandeld 😉
  Ik ben een binnenzitter, heeeeeeerlijk!!!!!

 5. Margriet
  Posted 29 december 09 at 15:37 | Permalink

  Pffff, bedoel Nou hup, niet Bou hup, hahahahahahahahaha

 6. Posted 29 december 09 at 16:15 | Permalink

  Komt goed uit, zit ook even aan de VERSE koffie. Mooi weer Honey! Ik had ook weer grootse plannen .. zijn gereduceerd tot 0 … bijna in de min!

 7. Hanny
  Posted 29 december 09 at 16:51 | Permalink

  Ben al weggeweest 🙂 Bou hup… zei M-tje en daar ging ik hahaha…

 8. Hanny
  Posted 29 december 09 at 16:52 | Permalink

  Hey Marmod… er liggen hier ook al een paar in de Noorse prullenbak… Gewoon doorplakken…

 9. Kootje
  Posted 29 december 09 at 19:04 | Permalink

  Zucht, wat zou ik graag een poosje naast jou geplakt willen zitten! Lekker bij de kachel genieten van het uitzicht, verder niets. Maar jij maakt tussendoor ook nog mooie dingen, dus het is wel goed voor de inspiratie!

 10. Posted 29 december 09 at 20:30 | Permalink

  klinkt allemaal super daar bij jou ,
  wou wel eventjes naast je zitten.
  groetjes nog maar een paar dagen.

 11. Hanny
  Posted 29 december 09 at 22:09 | Permalink

  Net een uur gewandeld met z’n drietjes. Wat is het hier moooooooiiiii!!!!
  In de sneeuw, met alleen het licht van de maan… in de verte de besneeuwde bergen en de fjord aan je voeten. Gizmo even los, zijn spoor volgen in de sneeuw, hem horen blaffen tussen de bergen… Het is net alsof er meer honden blaffen… Dan plotseling komt ie weer aan stuiven. Dit is echt genieten… Mijn heimwee is weer eventjes ver te zoeken.

 12. Margriet
  Posted 5 maart 10 at 20:01 | Permalink

  Tsssss, had hem dus wel hier gezien!!! En toch was ik hem helemaal kwijt…snif. De reacties herinner ik me nog wel!!! Bou hup 😛

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*