Saetervika, 30-12-2009

Volgens mij heb ik een dag overgeslagen… ben helemaal de tel kwijt. Maar men zegt dat het vandaag 30 december is, oftewel 6e kerstdag. Welke dag is het vandaag? Maar goed dat ik een laptop heb staan. Woensdag dus. Thuis heb ik al moeite met de dagen, maar hier is het helemaal erg.

Gisteren (geloof ik) ben ik toch nog even naar het kerstfeest gegaan. Het dorp danste rond de kerstboom, zong kerstliedjes en de kerstman kwam. Er kwamen zelfs 2 kerstmannen. Met maskers en papieren hoedjes. De kleintjes, een stuk of 6, waren door het dolle heen. Prachtig. Ook wij werden bij de kerstman geroepen. Nou, daar zat ik met mijn fleecevest en spijkerbroek, rood met blauwe sneeuwlaarsjes en het haar verwilderd op mijn hoofd. Iedereen zat netjes in de pronk… Wist ik veel… Ik wou alleen maar kijken of Hannyman er nog was… Maar goed, er werd gelachen en we kregen een zakje snoep. Er stond een tafel met allerlei lekkers, zelfgebakken ‘kake’ en taarten, belegde broodjes en nog veel meer. Ook de nodige drankjes waren volop aanwezig.
’s Avonds nog een eind gewandeld. Tjongejonge… wat mooooiiiii is het hier…. onbeschrijfelijk!

Vanmorgen weer een eind gewandeld. Er lag net een maagdelijk vers tapijt sneeuw, waar ik eigenlijk niet op zat te wachten. Maar tjee… wat prachtig. En een lekker temperatuurtje, weinig wind, gewoon ideaal! Kon het niet laten en moest natuurlijk weer wat plaatjes schieten….

7 Comments

 1. Margriet
  Posted 30 december 09 at 15:09 | Permalink

  heerlijk toch, even niet op tijd leven, super!!!!!!!!!!!!!!
  En wat een schitterende plaatjes, daar krijg ik nooit genoeg van!!!!
  Geen foto van jou op schoot bij Santa??????

  Knuffie!!!!!!!

 2. Margriet
  Posted 30 december 09 at 15:10 | Permalink

  Oh, ik zie mijn naam staan (nou ja, de korte versie) je hebt hem alleen van de verkeerde kant gefotografeerd 😉

 3. Hanny
  Posted 30 december 09 at 15:18 | Permalink

  Ja, je hebt gelijk haha…. Maar dit is wel een grote M hoor…
  En nee, gelukkig geen foto van mij!

 4. Posted 30 december 09 at 15:48 | Permalink

  Wat een mooi maagdelijk wit tapijt. Ik hoor de stilte … genieten hoor dit, en gelukkig doe je dat ook (na wat noodkreetjes van de week … weet niet meer welke dag hahah) Gekkie … heimwee … dit pakken ze je mooi niet meer af. Leuk dat je zoveel foto’s voor ons gemaakt hebt!!!

 5. Posted 30 december 09 at 16:02 | Permalink

  Prachtige fotoshow! Wat is het daar mooi (H)

 6. Posted 30 december 09 at 20:21 | Permalink

  alweer lekker gegeten dus na 4 j op rantsoen denk ik ,
  ja het is vandaag echt 30dec het gaat echt snel.
  groetjes

 7. Kootje
  Posted 31 december 09 at 12:48 | Permalink

  Hanny, het is zó prachtig daar, bedankt voor die mooie foto’s!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*