Maanduitdaging januari 2010

20070323Ik heb vakantie… zit in Noorwegen en dacht “Laat ik iemand anders vragen om een thema te bedenken”. Nou, dat heb ik gedaan. Margriet reageerde heel spontaan en een paar minuten geleden kwam ze met het thema “Zelfbeeld“.
Ik vind het een prachtig thema. Ook iets om weer eens goed over na te denken, hoe je zelfbeeld is. Bij vrouwen is dat meestal niet zo positief… bij mannen daarentegen… (klik op het plaatje en eventjes wachten…) Vooral ben ik nieuwsgierig naar hoe je tegen een innerlijk zelfbeeld aankijkt… Ook al is de buitenkant soms ook erg boeiend…
Je hoeft natuurlijk niet je eigen zelfbeeld als voorbeeld te nemen. Je kunt ook die van iemand anders uitbeelden, of gewoon het woord/thema zelf. Er is een heleboel mogelijk!

De bijdrages komen op deze pagina te staan. De bijdrages van december staan op deze pagina.

Bedankt Margriet! Succes allemaal met deze plak-maanduitdaging!

1 Comment

  1. Margriet
    Posted 1 januari 10 at 13:18 | Permalink

    hahahahahaha, dat plaatje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Heb net onder de douche al zitten euh staan nadenken, ik weet al wat ik wil maken……………..zal dus wel weer wat heel anders worden 😀

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*