Maanduitdaging januari 2010

20070323Ik heb vakantie... zit in Noorwegen en dacht "Laat ik iemand anders vragen om een thema te bedenken". Nou, dat heb ik gedaan. Margriet reageerde heel spontaan en een paar minuten geleden kwam ze met het thema "Zelfbeeld". Ik vind het een prachtig thema. Ook iets om weer eens goed over na te denken, hoe je zelfbeeld is. Bij vrouwen is dat meestal niet zo positief... bij mannen daarentegen... (klik op het plaatje en eventjes wachten...) Vooral ben ik nieuwsgierig naar hoe je tegen een innerlijk zelfbeeld aankijkt... Ook al is de buitenkant soms ook erg boeiend... Je hoeft natuurlijk niet je eigen zelfbeeld als voorbeeld te nemen. Je kunt ook die van iemand anders uitbeelden, of gewoon het woord/thema zelf. Er is een heleboel mogelijk! De bijdrages komen op deze pagina te staan. De bijdrages van december staan op deze pagina. Bedankt Margriet! Succes allemaal met deze plak-maanduitdaging!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://www.trompke.nl/weblog/?p=1709
Twitter
Visit Us
YouTube
YouTube
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: