MU “Decemberzegel(s)” 26, 27, 28, 29, 30 en 31

hannyzegels262728293031

De laatste 6 zegeltjes zijn nu ook af. Ik kan nu nog geen totaalbeeld laten zien omdat ik mijn journal thuis heb gelaten. Maar wanneer ik thuis ben ga ik er wel even mee showen. De zegeltjes zijn simpel gehouden. Deels omdat er niet zoveel te vertellen was (beetje eentonig hier 😉 ) maar ook omdat ik bijna geen geschikt materiaal heb. Voor de laatste zegel heb ik zelfs het etiket van de fles Beerenburg af moeten weken…

Zegel 26: Na Hannymans verjaardag is thuis de 2e kerstdag altijd een bijkom-dag. Nou, dat was hier ook niet veel anders. Alleen doen we niet veel anders dan bijkomen… Ik heb de hele dag binnen gezeten en wat naar de sneeuw buiten zitten staren.

Zegel 27: Deze dag, de 3e kerstdag, een cake/taart gebakken voor de visite die ’s avonds kwam koffiedrinken.

Zegel 28: Onder de kerstboom lag (24 december) een grote doos bonbons voor ons. De laatste paar zijn deze dag verslonden. Ik heb de gouden verpakking gebruikt voor deze zegel

Zegel 29: Een lange wandeling gemaakt. Door de vers gevallen sneeuw. Wel met warmere kleren dan afgebeeld en zonder stokken. Hoewel ik die best had willen hebben tijdens de wandeling, want het was soms erg ploeteren door de sneeuw. En soms zakte je een eind weg tussen twee rotsblokken in…

Zegel 30: Een herhaling van dag 29. Wat de wandeling betreft. Ik vond een klein kiekje welke wel wat op een van onze gemaakte foto’s leek…

Zegel 31: Weer iets anders dan oliebollen. Geen Noorse uitvinding maar een Friese. Een pannenkoek met Beerenburg. Alleen kan die uitvinding weer de prullenbak in, want die BB proef je echt niet…

Gelukkig nieuwjaar!

2 Comments

  1. Margriet
    Posted 1 januari 10 at 15:47 | Permalink

    Simpel maar wel leuk 🙂

  2. Posted 1 januari 10 at 19:06 | Permalink

    god nytt ar en we zijn nu even heel druk blij als jullie thuis zijn.
    morgen bel ik groetjes siemie

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*