Saetervika, 1-1-2010

Ik zit helemaal volgepropt met allerlei voedsel. Je kunt me zo van een bergje sneeuw rollen. Overgebleven cake, pannenkoeken… En net naar Nils en Oddny geweest. Zij hadden ons uitgenodigd voor de traditionele kalkoen. Tjee, Oddny is een echt Noors kookwonder hoor. Heerlijke malse kalkoen met vulling, een sausje met rozijntjes, speciale fjell-aardappeltjes en spruitjes met pruimen. Ojee, dacht ik… spruitjes… Laat ik nou alles lusten, maar spruitjes…. brrrr… Nou, ik heb net gedaan of mijn neus bloedde en ik heb spruitjes gegeten. Vond ze nog lekker ook hahaha… burb… En vruchtjes met slagroom, koffie en koekjes na. Ik zit hier achter de laptop op het puntje van de stoel want ik kan niet meer door de bocht.
bloemenVanmiddag eerder was ik begonnen met een journal-pagina. Ik zat weer een beetje te mokken over niks eigenlijk. Volgens mij is mokken ook een hobby van mij. Ik wilde bloemetjes zien en had eventjes genoeg van die sneeuw. Ach, hoe dom kan een mens zijn. Altijd dat willen wat er niet is en dat wat er wel is niet willen zien. Ik heb mijzelf dan ook even weer wakker geschud.
Na ons diner bij Nils en Oddny heb ik de pagina af gemaakt. De letters zijn ietwat mislukt, maar ja, je moet maar kijken naar dat wat er wel goed aan is.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*