Thuis

RMS_Home-Sweet-HomeWe zijn al lang weer thuis, maar had geen tijd, zin, puf… vul maar in… om te loggen. Erg interessant nieuws heb ik niet. Alles is goed, heb een prima humeur en ben blij dat ik weer thuis ben, maar ik heb blijkbaar veel moeite met omschakelingen. Niet in de zin van niet leuk vinden, maar in de zin van wennen. Ik moet als het ware mijn nestje weer gaan bouwen. Alles weer op z’n plek leggen, post doornemen, mensen dag zeggen, klusjes oppakken, nah.. de gebruikelijke dingen. Alleen had ik daar vroeger maar een dag voor nodig, nu zo’n 4 dagen. Ik kan dat ook alleen door het voorgaande, in dit geval onze periode in Noorwegen, weg te duwen. Ik praat er niet over, ik kijk geen foto’s, filmpjes etc. De koffer wordt uitgepakt en that’s it. Wanneer mensen mij vragen “En… hoe was het in Noorwegen?”, dan duurt het even voordat ik antwoord kan geven, tenminste, een doordacht antwoord, want “Heel leuk” is vlot gezegd. Ik kan allerlei details niet of nauwelijks naar voren halen.
Ik ben nu zover dat ik weer wat ben gewend. Heb er zelf niet echt last van, ik verbaas mij alleen dat dat nu zo werkt bij mij. Zo ligt er ook nog altijd een stapel filmpjes etc. van onze zomervakantie in Noorwegen… geen flauw idee wat daar op staat.

2 Comments

 1. Margriet
  Posted 8 januari 10 at 15:58 | Permalink

  Je hoeft toch niet persé te loggen???
  Ben ook blij dat je weer thuis bent 🙂

  Knuffie!!!!!!!!!!!

 2. Kootje
  Posted 9 januari 10 at 11:36 | Permalink

  Ach Hanny, valt wel mee hoor 4 dagen….. bij mij duren deze verschijnselen altijd zo’n week of 3. En net wat M-tje zegt, je hóeft toch niet te loggen? Neem maar lekker de tijd om weer een beetje aan je ritme te wennen 😉

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*