PlaQuest “pagina 27”

Ben behoorlijk achterop geraakt met plakken omdat ik zo'n 6 weken niks op dat gebied heb gedaan. Andere bezigheden en wederom opruimen van de kamer. De kast viel bijna om vorige week, dus heb ik alles er uit moeten halen en reorganiseren. En telkens kwam ik die pagina 27 weer tegen. Die had ik na het lezen van de plaquest-opdracht meteen uit een willekeurig tijdschrift gescheurd en die wilde ik dan ook gebruiken. Heb 'm nu maar gemaakt dan. Moeilijk op gang te komen na die plakstilte... startproblemen met de inspiratie en "het gevoel". Ik hoop dat dat snel weer beter gaat worden. Allereerst een foto van de pagina (uit een Flow) zoals deze hier een aantal weken rondslingerde. pag27 Een pagina ter grootte van een A4 en dus de helft te groot voor mij. Heb daarom niet de hele pagina gebruikt. Dit is het resultaat. 27_800
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://www.trompke.nl/weblog/?p=1742
Twitter
Visit Us
YouTube
YouTube
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: