PlaQuest “tekst collage”

Het resultaat van mijn bijdrage aan de PlaQuest van deze week. collage800 Ik heb inmiddels zoveel oude kaarten, boeken, schriften en weet ik wat al niet meer... Daartussen zat een oud biologieschrift van een voor mij onbekend persoon. Heb er gewoon een (laatste) regel uitgeknipt en daarbij heb ik meer materiaal gezocht, een oude verjaardagskaart, een stukje uit een oude krant over bijen, een paar poezieplaatjes, een paar grasstengeltjes (denk ik) en knutselpapier.
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://www.trompke.nl/weblog/?p=1750
Twitter
Visit Us
YouTube
YouTube
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: