MU “Dubbel”

MUdubbel_Hanny800Vandaag 2 boeken gebonden en terwijl die liggen te drogen snel nog even iets geplakt. De Maanduitdaging "dubbel" van februari. Bij dubbel moet ik meteen aan mijn eigen ogen denken. Zodra die bril van m'n neus gaat of wanneer ik moe ben ga ik meteen scheel kijken en dus dubbel zien... Ik weet niet beter. Vanaf mijn 8e jaar draag ik al een bril. Tegenwoordig heb ik ook lenzen, maar wanneer ik die in heb mis ik dat brilletje meteen. Voelt zo kaal....
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://www.trompke.nl/weblog/?p=1753
Twitter
Visit Us
YouTube
YouTube
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: