PlaQuest – Doedeldoosje

Een tijdje terug mompelde ik, toen ik een kroontjespen zag liggen, “zo’n pen zou ik wel weer eens willen hebben”. Prompt kreeg ik van mijn vriendin, die dat had gehoord natuurlijk, een pennenset op mijn verjaardag. Vroeger maakte ik altijd pentekeningen. Meestal portretten vanaf foto’s. Zo heb ik o.a. mijn grootouders getekend, de Moody Blues en Robin van de BeeGees geloof ik.
Na mijn operatie 12 jaar geleden, is mijn rechterhand niet meer wat het is geweest. Niet veel mis mee, maar schrijven en tekenen gaat niet erg geweldig meer. Nu de PlaQuest een doedeldoosje is, heb ik het oefenen met mijn pennenset daarom maar op een doosje gedaan. Ik heb een aantal oefeningetjes gedaan en het is een hoop gekras geworden. Erg kunstzinnig is het niet en ik moet weer veel oefenen, maar een doedeltje zit er vast wel tussen.

2 Comments

  1. Posted 9 november 08 at 20:07 | Permalink

    Zo jij kan goed doodlen!!!!! Ik vind ‘m echt hartstikke leuk geworden. En wat een mooie kleur inkt.

  2. Posted 30 januari 09 at 19:33 | Permalink

    ook al zo mooi…. zucht!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*