Maanduitdaging maart 2010

vraagtekenWat kan een mens toch verschrikkelijk dom doen. Zich bezig houden met onbelangrijke dingen. Sterker nog… er bijna van bezeten zijn. Ik ben er dit moment ook volop mee bezig, met die activiteit. Ik klaag en mopper, twitter en chat over dat ene onbelangrijke ding. Blijkbaar voor mij niet onbelangrijk dan…

Ik ben wat kwijt…. iets wat niet zo belangrijk is. Maar het voelt zo stom. Ik heb ergens iets neer- tussen- , onder of achter gelegd. Op een, toen voor mij logische, plaats. Foetsie… verdwenen, opgelost, KWIJT. Dagelijks gezocht, en nog steeds draaien mijn ogen naar bepaalde “logische”  – al tig keer geinspecteerde – plekjes. “Ach”, denk ik dan, “laat het los, denk er niet meer aan. Straks ligt dat ding voor je neus en lach je erom.” ’t Helpt allemaal niks. Mijn ogen draaien automatisch de vertrekken rond…

Het thema voor deze maand : Kwijt En wanneer ik in april het bewuste ding nog niet in mijn handen heb, dan laat ik het thema gewoon staan…

Hier komen de bijdrages te staan, die je mij kunt mailen of die ik van het Plakblog pluk.

1 Comment

  1. Margriet
    Posted 1 maart 10 at 13:40 | Permalink

    ja, dat had ik kunnen weten, hahahahahaha Ik wil echt wel een keer langs komen om te helpen zoeken hoor!!!!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*