Vulkaantje in IJsland

Ik volg 'm al een poosje... noem 'm schertsend het vulkaantje als was het een pruttelend onschuldig bergje. Niets is minder waar. Het vulkaantje is erg gevaarlijk en onvoorspelbaar. Ook al voorspellen ze van alles, de deskundigen. Weten doet niemand het. Heb 'm in slapende toestand mogen zien, misschien zie ik 'm ook nog eens als hij wakker is. Hij pruttelt gestaag door. Is het geen plaatje zo? Het lijkt wel een andere wereld... Dit is een schermafdruk van een webcam, 10 minuten geleden (22:22 uur 29-04-2010)... Beetje donker, slechte kwaliteit, maar wat een sfeertje... wow2 Schermafdruk om 7:30 30-03-2010 (onze tijd) vulkaantje in de morgen2
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://www.trompke.nl/weblog/?p=1800
Twitter
Visit Us
YouTube
YouTube
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: