Maanduitdaging april 2010

lunaHad al een thema bedacht. Toen ik de vulkaan op IJsland zat te spotten. Maar weet niet meer wat dat was. Het was niet “Vulkaan” want dat thema had de PlaQuest al “ingepikt” 😛 , nee het was iets anders. Ik heb nog even zitten turen naar de schermafdruk van het vorige bericht op dit weblog… het thema-idee komt niet terug. Maar wel een nieuwe (I) … maan. Ik ben een maanmens en ik vind haar zo mooi, vooral op die kiek. Ik vind de maan wel een goed thema. Vaag genoeg toch? Succes!

Stuur me een mailtje met je bijdrage of plaats ‘m op het Plakblog, dan zet ik een afbeelding + link hier neer.

4 Comments

 1. Margriet
  Posted 2 april 10 at 09:06 | Permalink

  Vind de maan ook prachtig……kan ik mijn uil nog een keer insturen??? Die heeft zo’n mooie maan vind ik 🙂
  Oh……komt al weer wat anders bij me op!!!!

 2. Hanny
  Posted 2 april 10 at 09:12 | Permalink

  Tuurlijk!!! 😉

 3. Posted 2 april 10 at 09:33 | Permalink

  Nu heb ik vandaag een hele lange vrije dag …. dus ik zou … even laten bezinken, ik heb niet direct een ingeving zoals M-tje.

 4. Margriet
  Posted 2 april 10 at 09:43 | Permalink

  ik heb wel een ingeving maar doe er nog niks mee….eerst lekker knoeien in mijn journal!!! ga gewoon lekker bezig Marmodje, wie weet komt die maan opeens wel opduiken!!! 🙂

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*