K&P art journal – 3 dubbele pagina’s

Vandaag samen met Margriet aan het Kwakken & PLakken geslagen. Redelijk ‘productief’ geweest. ’t Was wederom erg gezellig en we gaan het zeker vaker doen. Eigenlijk ben ik een “einzelplakker”, maar samen met Margriet lukt het prima.

wave800

Eerst een PlaQuest gemaakt. De “wave” . Eerst de pagina gekwakt met verf, toen lukraak lijnen in waaiervorm gesneden en daarin servetreepjes gevlochten. Toe opgeleukt met stempels, krabbeltjes en uitgeknipte tekst.

restjes800

Omdat ik met dubbele pagina’s werk heb ik eerst een pagina overgeslagen en ben ik met de wave begonnen. Daarna een pagina teruggeslagen en de rechterpagina is dus de achterkant van 1 wave-pagina. Op deze pagina’s had ik al stempels op schoongestempeld en restjes verf gekwakt van vorige maaksels. Op de linkerpagina heb ik alle kleine stukjes overgebleven servet van de wave op een bult gegooid, platgeslagen en met gelmedium ingesmeerd. Ik heb er wat gekleurde veertjes (die had ik toevallig meegenomen) opgeplakt, wat tekst geplakt en geschreven.

board800

Er was nog tijd zat en ben ik net als Margriet nog een PlaQuest (Board) gaan maken.  Op de dubbele pagina na de wave. Wederom op 1 pagina de achterkant van de rechter wave pagina, waar je dus niks van terugziet omdat ik alles heb volgeplakt met “oud” papier, geverfd en bestempeld met een rolletje met daaromheen elastiekjes. Een slapende dame erop, de diagonale lintjes met op de kruispunten een vilten figuurtje, een randje, een aantal labeltjes met daarop enkele dagen van de afgelopen week beschreven.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*