Maanduitdaging Mei 2010 – vrij

big-NL0610_1Een nieuwe maand, een nieuwe maanduitdaging. Vlug, even tussendoor, want morgen gaan we weg. Naar Denemarken met als hoofddoel Legoland. Alweer een wens van mij die we gaan vervullen. Leuk toch?

Blij dat we dat kunnen en mogen doen. Blij dat mijn kinderen en kleinkinderen en ook nog 2 nichtjes dat ook gaan doen. Met al mijn nazaten en aanhang… wat een rijk gevoel. Ook symboliseert deze trip voor mij een mijlpaal. Een mijlpaal in mijn bestaan omdat ik iets heb overwonnen, tenminste, dat zal blijken wanneer we weer thuis zijn. Maar mijn gevoel is goed en het feit dat het gaat gebeuren is al een overwinning. Het klinkt ingewikkeld, maar het heeft met een soort van vrijheid te maken. Ik ben eindelijk los van een bepaalde angst en dat voelt zoooooo goed, zo vrij!

Het thema is dan ook: vrij

7 Comments

 1. Jolande
  Posted 1 mei 10 at 17:16 | Permalink

  Klinkt heel ingewikkeld inderdaad, maar goed, ik wens je heel veel plezier in Legoland, maar dat zal ongetwijfeld lukken, zo leuk!
  Jammer dat Titania’s Palace er niet meer is, maar ook zonder dat zullen jullie er vast veel plezier beleven.

  Liefs van J.

 2. Posted 1 mei 10 at 17:43 | Permalink

  Goed gevoel is altijd goed … wat dan ook de rede mag zijn. Hou vast en geniet met alle aanhangsels van deze komende week.
  Vrij is een mooie opdracht voor deze maand!

  (Ga je vliegen?)

 3. Hanny
  Posted 1 mei 10 at 18:00 | Permalink

  Nee, we gaan gezellig 8 uurtjes in auto’s door Bremen, Hamburg und so weiter… Spelletjes en kadootjes voor onderweg mee, lekkers en flink wat stops onderweg denk ik. Hannyman is al in de hut, die erg klein blijkt te zijn. We bewonen er twee. Gaat helemaal goed komen LOL.

 4. Posted 1 mei 10 at 18:22 | Permalink

  Heel gaaf Legoland lijkt mij wens je dan ook veel plezier met z’n allen
  en het verslag nou ja dat zien we wel weer als je terug bent.
  En demnd uitdaging we gaan er wat van maken.

 5. Posted 1 mei 10 at 20:36 | Permalink

  Wat heerlijk dat jullie lekker op vakantie gaan met zijn allen, ik wens jullie een hele goede reis en een super fijne en gezellige vakantie.
  liefs, Linda

 6. Margriet
  Posted 2 mei 10 at 07:20 | Permalink

  Een heel fijne week gewenst!!!!! En de MU…daar ga ik wel over nadenken als ik weer thuis ben 😉

 7. Posted 10 januari 18 at 21:52 | Permalink

  autocad mac student 2017
  autocad
  autocad serial number 2013

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*