Buit…

Afbeelding 004Afgelopen donderdag weer een leuke buit gescoord in de kringloop. Prachtige oude foto's, welke na verzoek mijnerzijds uit het magazijn werden geplukt, een aantal prachtige boekjes met leuke illustraties, gedichtjes etc. Nog een oud (onbeschreven) folioformaat-notitieboek met hard "marmeren" kaft, een paar oude kleedjes en wat prulletjes. Waar laat ik het? Heb al zoveel.... ;-)
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://www.trompke.nl/weblog/?p=1838
Twitter
Visit Us
YouTube
YouTube
Pinterest
Instagram

10 gedachten over “Buit…”

 1. Waarom vind ik nou nooit zoiets bij de kringloop????? Nou ja..heb wel een oude franse gedichtenbundel gescoord…ook leuk!!!

  1. Ja, die heb ik niet kunnen vinden helaas… Anders ga je een keertje met mij mee naar “mijn” kringloopwinkel ;-)

    1. Die van Drachten (N-Kade) is niet zo geweldig vind ik. Die in Surhuisterveen soms wel, maar de kringloop die ik bedoel heeft heel veel. Is alleen op dinsdag-, donderdagmiddag en zaterdagmorgen open.

     1. Die op de N-kade vind ik ook niks, maaaaar…daar vond ik dus wel die franse gedichten ;-) Oh….wanneer gaan we???? :-)

 2. Onbeschreven notitieboek, gaaf!!!!
  Oude foto’s??
  Waarvan, iets waar je wat mee hebt?
  Kringloop, niets mis mee, kun je leuke dingen vandaan halen.

  1. Ik wil graag oude foto’s gebruiken in mijn journals. Maakt niet uit wie er op staat, als het maar mooie oude foto’s zijn. Het liefst oude portret en “statie”-foto’s van de fotograaf. (P)
   Bovendien ben ik dol op kringloop-sneupen :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: