5 Pagina’s K&P-journal

Gisteren bij Margriet geweest en daar lekker aan de plak gegaan. Weken niet geplakt (moest Farmville spelen LOL) en plotseling weer een explosie van pagina's. Het was erg heet, anders was ik nog even door gegaan denk ik. Er lag een pagina al weken te wachten op de finishing touch, die maar niet kwam. Mijn probleem is dat ik niet weet wanneer te stoppen en daardoor alles veel te druk wordt. Lagen gesso en verf erop en dan niet meer weten hoe het op te lossen. De eerste 2 pagina's zijn op deze manier gemaakt. De laatste 3 zijn anders. Hier heb ik geprobeerd rustig te blijven en (voor mijn gevoel te vroeg) op tijd te stoppen. Redelijk gelukt ;-) 26brief80027lila80028tuintje80029nature80030lijstjes800
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://www.trompke.nl/weblog/?p=1865
Twitter
Visit Us
YouTube
YouTube
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: