5 Pagina’s K&P-journal

Gisteren bij Margriet geweest en daar lekker aan de plak gegaan. Weken niet geplakt (moest Farmville spelen LOL) en plotseling weer een explosie van pagina’s. Het was erg heet, anders was ik nog even door gegaan denk ik.

Er lag een pagina al weken te wachten op de finishing touch, die maar niet kwam. Mijn probleem is dat ik niet weet wanneer te stoppen en daardoor alles veel te druk wordt. Lagen gesso en verf erop en dan niet meer weten hoe het op te lossen. De eerste 2 pagina’s zijn op deze manier gemaakt. De laatste 3 zijn anders. Hier heb ik geprobeerd rustig te blijven en (voor mijn gevoel te vroeg) op tijd te stoppen. Redelijk gelukt 😉

26brief80027lila80028tuintje80029nature80030lijstjes800

2 Comments

 1. Margriet
  Posted 29 juni 10 at 12:50 | Permalink

  Ik vind ze weer geweldig, maar dat wist je al!!! 🙂
  Vooral de laatste 3 vind ik erg mooi…lekker rustig!!!!
  Ik vond het gezellig om samen te werken!!!

 2. loesveen
  Posted 29 juni 10 at 18:43 | Permalink

  de rondleiding in Mrgriets tuin, heel mooi! en de rest??? ja ook natuurlijk!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*