Sssst… update caravan pimpen

dsc03134Het bordje, gekregen van Margriet, hangt aan de deur. Hij is nog niet klaar. Er moet nog heel wat worden gepimpt aan die oude bak. Maar slapen, ja, dat doe ik al wel in de caravan. Met dit hete weer ideaal en knusjes.

dsc03122De buitenkant is wel zo goed als klaar. De kleurtjes zachtblauw en lila doen het goed in de tuin. De binnenkant is gedeeltelijk geverfd, maar daar ben ik eerst mee gestopt omdat er wordt geslapen en met verflucht is dat niet echt een aanrader. De kleurtjes heb ik van allerlei restjes verf gemengd. Had eigenlijk te weinig blauw dus heb ik er maar gewone acryl hobbyverf doorheen gekwakt. Hopelijk blijft dat een beetje zitten. Het is echt een project van restverwerking, kringloopspulletjes en leuke aanbiedingen. Hele kleine aankopen doe ik wel, zoals witte verf, kwasten en leuke hebbedingetjes. De gordijntjes waren oudroze en die heb ik lila geverfd. Dus voor 3 euro weer frisse gordijntjes. Zoals ik al zei ben ik even gestopt met pimpen. Het is eerst wel weer genoeg geweest. Misschien in de herfst verder binnen aftimmeren en schilderen. En dan weer verder met inrichten… Het blijft leuk

dsc03132dsc03133dsc03126

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*