Sssst… update caravan pimpen

dsc03134Het bordje, gekregen van Margriet, hangt aan de deur. Hij is nog niet klaar. Er moet nog heel wat worden gepimpt aan die oude bak. Maar slapen, ja, dat doe ik al wel in de caravan. Met dit hete weer ideaal en knusjes.

dsc03122De buitenkant is wel zo goed als klaar. De kleurtjes zachtblauw en lila doen het goed in de tuin. De binnenkant is gedeeltelijk geverfd, maar daar ben ik eerst mee gestopt omdat er wordt geslapen en met verflucht is dat niet echt een aanrader. De kleurtjes heb ik van allerlei restjes verf gemengd. Had eigenlijk te weinig blauw dus heb ik er maar gewone acryl hobbyverf doorheen gekwakt. Hopelijk blijft dat een beetje zitten. Het is echt een project van restverwerking, kringloopspulletjes en leuke aanbiedingen. Hele kleine aankopen doe ik wel, zoals witte verf, kwasten en leuke hebbedingetjes. De gordijntjes waren oudroze en die heb ik lila geverfd. Dus voor 3 euro weer frisse gordijntjes. Zoals ik al zei ben ik even gestopt met pimpen. Het is eerst wel weer genoeg geweest. Misschien in de herfst verder binnen aftimmeren en schilderen. En dan weer verder met inrichten… Het blijft leuk

dsc03132dsc03133dsc03126

9 Comments

 1. Margriet
  Posted 9 juli 10 at 06:17 | Permalink

  Het ziet er al heel mooi en gezellig uit! Wat leuk die vlindertjes aan de buitenkant!!!! Jij boft met zo’n lekker slaapplaatsje nu met die hitte!!

 2. Posted 9 juli 10 at 14:45 | Permalink

  Het wordt een plaatje 🙂 Prachtige kleurtjes, mooi gedecoreerd.
  Goed hoor 😀

 3. Posted 10 juli 10 at 09:47 | Permalink

  Die kleuren. Zou het nooit verzonnen hebben maar wat een prachtige combinatie. Echt gaaf … en dan de vlinders. Een schatje is het om te zien

 4. wilma
  Posted 11 juli 10 at 20:39 | Permalink

  Wat leuk,heb je die gewoon achter in de tuin staan?

 5. Hanny
  Posted 19 augustus 10 at 08:58 | Permalink

  Ja, daarmee zijn we in een grijs verleden een paar keer mee weg geweest. Nu staat ie daar maar wat te staan naast het huis. Uit het zicht van de openbare wereld, dat wel. Hij is niet meer echt betrouwbaar op de weg en we hebben er nog eentje elders. Dus zou hij eigenlijk weggesleept worden, maar daar heb ik een stokje voor gestoken 😉

 6. marijke
  Posted 12 augustus 10 at 23:20 | Permalink

  Hoi, Ik ken je niet, maar ik ben zelf van plan een vouwcaravan op te knappen. Vooral het interieur. Het wordt een slaapkamer voor mijn zoontje van 6 maand en voor mezelf een lekkere plek om te zitten, terwijl we in huis aan het verbouwen zijn.

  Heb jij het interieur geschilderd en de wanden van de caravan? Hoe heb je dat aangepakt? Ik heb een interieur met van dat gladde fineer en de wanden zijn van een heel zacht plastic bedekking die flexibel is (een soort plastic doek).

  Ik hoor / leer graag van jouw ervaringen

  Groet,
  Marijke

 7. marijke
  Posted 12 augustus 10 at 23:21 | Permalink

  Nog een aanvulling: Ik wil daarna ookd e buitenkant doen. waarmee heb je die geschilderd?
  Wil je me hierover mailen?

 8. Hanny
  Posted 19 augustus 10 at 08:55 | Permalink

  Ik heb alleen alles goed schoongemaakt. Toen hier en daar wat licht geschuurd en vervolgens in de grondverf gezet vanwege de hechting. Ook van dat fineer en hier en daar plastic. Alleen binnen begonnen met grondverf. De buitenkant heb ik meteen geverfd met restjes verf doorelkaar gemixed uit allerlei blikjes en potjes. Het zit er nog steeds onbeschadigd op 😉

 9. Posted 10 januari 18 at 21:53 | Permalink

  autocad 3d software
  autocad 2018
  design center online autocad

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*