Wreck this journal – Walk en climb high

Vanmiddag met de kinderen en kleinkinderen het WTJ uitgelaten. In Bakkeveen de auto geparkeerd, naar de uitkijktoren wandeld met het WTJ aangelijnd. En natuurlijk vanaf de uitkijktoren het onfortuinlijke boek naar beneden gesmeten. Emma (3) moest wel even worden uitgelegd dat dit alleen met het WTJ mocht en het niet de gewoonte was boeken zo te behandelen. Of ze dat goed heeft begrepen is even afwachten... IMAG0160IMAG0161IMAG0163IMAG0164foto 1foto 3IMAG0165IMAG0167
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://www.trompke.nl/weblog/?p=1915
Twitter
Visit Us
YouTube
YouTube
Pinterest
Instagram

9 gedachten over “Wreck this journal – Walk en climb high”

 1. Agossie wat een mishandeling van dat WTJ :-)
  Tja en als Emma binnenkort alle boeken uit de ramen staat te gooien is dat mooi jouw schuld hahaha
  Leuke fotoreportage.

 2. Hier in het westen zouden ze je direct opgepakt hebben. Gestoord gedrag hahaha. En inderdaad een slecht voorbeeld voor de kleinkinderen.

  En? Is ie er een beetje leuk beschadigd uitgekomen? Die foto met het vliegende boek is leuk!!!!

 3. Mijn dochter en zoon hebben de foto’s genomen. En ze schaamden zich niet haha… Zijn inmiddels aan m’n gedrag gewend hè? En Emma zegt nu tegen iedereen dat ze niet met boeken mogen gooien.
  Het WTJ is oersterk volgens mij. Het zag er wel niet meer uit, maar door die wandeling en smak is er niks wreckigs aan toegevoegd. Alles is nog heel.
  Toeschouwers keken nieuwsgierig toe, maar vertrokken geen Friese spier. Wel een erg fijn “wie-doet-me-wat-gevoel” krijg je van dit soort bezigheden. ;-)

 4. ho ho… wat een lef Hanny! Helemaal gaaf zo vanaf die uitkijktoren. En wat lief van Emma dat ze nu iedereen verteld dat je niet met boeken mag gooien. … die boodschap is dus wel aangekomen.

  Wel jammer dat je het aan het boek amper kunt zien wat je allemaal uitgespookt hebt he? Maar de foto’s zijn erg gaaf. haha heerlijk als mensen wel kijken, maar niks durven zeggen

 5. Wisten jullie wel dat “burn this page” uit het journal is geschrapt? Daarvoor is iets anders in de plaats gekomen. Op het boek staan en voeten vegen of zoiets. Zal wel te gevaarlijk geweest zijn haha…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: