Mijn lila-blauwe half gepimpte caravan… update: is inmiddels schroot

dsc03122De tranen rollen nog niet, maar er zit wel een dikke kluit ergens halverwege maag en mond... hij gaat weg, mijn caravan. Einde verhaal... een wens die nu niet uit komt. Uren heb ik gesloopt, gezaagd, getimmerd, geschuurd, geverfd. En ja, dat wat af is, is mooi. Vind ik dan. Allerlei spulletjes verzameld, genaaid, gemaakt. Helaas pindakaas... Hij lekt. Het is te moeilijk, te zwaar en misschien ook te kostbaar om dat te repareren. Kan het lek niet eens vinden. Er lagen spulletjes nat beschimmeld op de tafel, de verf bladert af in de natte hoek. Ik ben er klaar mee. Ik ga niet nog een lente (niezend, want hij staat naast een Berk) en een zomer mijn ziel en zaligheid geven aan dat ding. Ben 'm nu aan het leeghalen, met mijn snoet op onweer. Ik ben niet aanspreekbaar want dan ga ik brullen. Ik doe het rolgordijn naar beneden in de keuken, want dan zie ik 'm niet meer. Nu maar hopen dat iemand zo lief is om hem te willen hebben en af te halen. Helemaal voor niks, leuk als lila jeugdhonk of zo.... ;-)
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://www.trompke.nl/weblog/?p=1943
Twitter
Visit Us
YouTube
YouTube
Pinterest
Instagram

28 gedachten over “Mijn lila-blauwe half gepimpte caravan… update: is inmiddels schroot”

 1. Ach wat sneu nou voor je Hanny, heb je geen Handige Harry in je vrienden/kennissenkring die het lek voor je op kan sporen?

  1. Dankjewel… snif…. ;-( Maar mijn ogen dwalen al door de keuken… die heeft ook een opknapbeurtje nodig. Maar eerst een Handige Harry zoeken ;-)

 2. Ach wat een enorme pech, het was zo’n schatje! Even flink uithuilen en stiekem op marktplaats zoeken naar een oudje, voor weinig. Misschien zijn er wel gekken die een niet -lekkende gratis aanbieden? …

  1. O, dat is handig ;-) Maar hij is al weg. Was geen probleem. 1 Telefoontje en ze kwamen ‘m met 3 man ophalen.
   Maar als ik nu een andere wil… tja, dan kan ik hier ook kijken hè?

 3. Hoi Hanny,

  Ik heb wel zin om met jouw paarse caravan te gaan kamperen.
  Heb je je kleurrijke sleurhut nog?
  En zo ja, waar ergens in Nederland staat ze?

  groetjes,

  Nop

 4. Hallo ;)

  Ik zou graag jou caravan willen overnemen!!
  deze wordt dan gebruikt door mij en een aantal vrienden als clubhuis, deze caravan lijkt me daar helemaal geschikt voor.
  laat me maar wat weten.

  groetjes Denise

 5. Hallo, een vraagje? Is de caravan er nog of is het dingetje al opgehaald?
  Zou u mij hier over willen berichten? Als de caravan er nog is dan heb ik er wel belang bij voor mijn kinderen.

  Ik hoop snel wat te horen.
  Mvg Ana :-D

 6. hallo wij zochten er al 1. en we vinden hem super mooi we willen hem graag hebben. als het kan. en ella hoort bij mij die ook reagies doet. mvg lina. :-)

 7. hallo mijn vriendin lina had net een reactie er op verstuurd wij hopen dat u deze mooie carvan nog hebt we willen hem heel graag hebben we zochte er al heel lang voor kan u ons een berichtje op ons mail sturen mvg ella :-D

 8. hallo,

  ik schrijf in naam van mijn vrienden groep, wij zoeken een caravan, en we willen net wat anders dan al die saaie dingen. toen zagen we deze geniale caravan en we willen hem graag overnemen. het lijkt ons helemaal geweldig om op festivals te staan met deze mooie caravan. zodat iedereen jaloers kan zijn op de geniale kleur uitvoering met versieringen.

  vriendelijke groet
  bram, patrick, matthijs, frank en dieter

 9. Ik ben op zoek naar een leuke caravan, voor onze boerderij in frankrijk.
  Volgens mij heb ik die nu gevonden, de vraag is heeft u de caravan nog staan?? Als dat het geval is zou ik hem graag komen ophalen.

  vriendelijke groeten,

  George Weterings

 10. Hallo, ik heb zeker wel interesse in jouw caravan, hij/zij krijgt dan een tweede leven in onze outdoorwinkel.
  kan ik hem komen ophalen?
  groet,
  Michele

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: